ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θέλετε να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια της επιχείρησής σας; Η Εθνική Τράπεζα έχει τη λύση

Μέσα από τη στρατηγική συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με το eBay, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια σειρά μοναδικών προνομίων που σας προσφέρει η παγκόσμια πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών, να ενισχύσετε την εξωστρέφεια της επιχείρησής σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!


To 2022 ήταν ακόμα μια δυναμική χρονιά για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η τάση για ψηφιοποίηση λόγω της πανδημίας του Covid-19 την τελευταία τριετία, αύξησε τη χρήση του διαδικτύου και κατ’ επέκταση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Σήμερα, οι περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις διαθέτουν ολοκληρωμένα κανάλια ψηφιακών πωλήσεων. Οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες αποτελούν πλέον καίριους συνεργάτες των επιχειρήσεων για τη διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε περισσότερες αγορές , να αποκτούν διευρυμένα κανάλια διανομής και να ενδυναμώνουν την εξωστρέφειά τους, ενισχύοντας τη δυναμική των πωλήσεων και την ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας. Είναι ένα βασικό εργαλείο για την ανάδειξη του επιχειρηματικού μοντέλου κάθε επιχείρησης, της πρότασης αξίας που εισάγει στην αγορά και στη δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

 

Ήδη, οι ελληνικές επιχειρήσεις προωθούν τα προϊόντα τους με επιτυχία μέσα από το eBay, την παγκόσμια πλατφόρμα των 134 εκατ. αγοραστών και των 1,7 δις. καταχωρημένων προϊόντων, αφού πωλούν ένα προϊόν κάθε 36 δευτερόλεπτα και το 2022 πούλησαν συνολικά σχεδόν 1 εκατομμύριο προϊόντα.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Εθνική Τράπεζα στηρίζει την εξαγωγική δραστηριότητα των ΜμΕ και ανανεώνει τη συνεργασία της με το eBay, προσφέροντας επιπλέον προνόμια στις επιχειρήσεις για την ενίσχυση των αναγκών προβολής και διαφήμισης των προϊόντων τους, καθώς και λύσεις για τη διαχείριση μεταφορικών εξόδων και αποθήκευσης.

Η συνεργασία αυτή συμβάλλει στο στόχο της Εθνικής Τράπεζας να προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη των επιχειρηματικών αναγκών των επιχειρήσεων, τεχνογνωσία, ευελιξία και άριστη εξυπηρέτηση. Για το σκοπό αυτό επιδιώκει να βρίσκεται μπροστά σε θέματα καινοτομίας και ψηφιακών υπηρεσιών, προσφέροντας παράλληλα συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση.

Αν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και διαθέτετε πάνω από 100 προϊόντα για πώληση, μπορείτε τώρα να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο eBay και να διευρύνετε σημαντικά το πελατολόγιό σας. Ειδικότερα, για τους πελάτες της Εθνικής Τράπεζας, η συνεργασία αυτή σας εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια, που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά να αυξήσετε τις πωλήσεις σας απολαμβάνοντας:

  • Δωρεάν συνδρομή για τους 3 πρώτους μήνες
  • Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας μέσω προνομιακών πακέτων και τιμολόγησης σύμφωνα με το μέγεθος της επιχείρησής σας
  • Έκπτωση 80% στα έξοδα προβολής και διαφήμισης της επιχείρησης σας μέσα στην πλατφόρμα του eBay marketplace (search engine, κλπ)
  • Ευνοϊκότερους όρους και προτάσεις για την αποστολή των προϊόντων σας σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω ειδικών συνεργασιών που εξασφαλίζει το eBay με εταιρίες logistics/courier
  • Προσωπική εκπαίδευση από τους ειδικούς του eBay σε 5 μόλις βήματα: από τη δημιουργία λογαριασμού και την ενημέρωσή του με προϊόντα, έως την επικοινωνία με τους πελάτες σας
  • Αυτοματοποιημένες και προσαρμοσμένες λύσεις, για να εμπλουτίζετε τον λογαριασμό σας με νέα προϊόντα και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας
  • Βέλτιστες πρακτικές και εργαλεία μάρκετινγκ που θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη προώθηση των προϊόντων σας
  • Προσωποποιημένη υποστήριξη

 Για να αποκτήσετε πρόσβαση, προσωποποιημένη υποστήριξη και σημαντικά προνόμια, μπείτε στο site της Εθνικής Τράπεζας εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.