ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δήλωσή του

Την ευλογία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας έλαβε ο νέος βουλευτής Παναγιώτης Αδαμόπουλος

Εθιμοτυπική επίσκεψη με υψηλό συμβολισμό.

Την ευλογία του Μητροπολίτη Μεσσηνίας έλαβε ο νέος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Αδαμόπουλος.

Ο νέος βουλευτής συζήτησε για θέματα επικαιρότητας με τον Σεβασμιώτατο ενώ συμφώνησαν στην καλή επικοινωνία για μια σειρά από επιμέρους ζητήματα.

Βουλευτή στη Μεσσηνία μετά από 11 χρόνια κατάφερε να εκλέξει την Κυριακή το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής με την έδρα να καταλαμβάνει ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος.

Μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος, ο νεοεκλεγείς βουλευτής δήλωσε:

“Είναι μια ξεχωριστή μέρα για μένα αφενός για τη δυναμική επαναφορά της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και αφετέρου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι πολίτες της Μεσσηνίας . Με έκδηλη τη συγκίνησή μου, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν με την ψήφο τους σε μία τόσο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.

Θέλω να ευχαριστήσω τη Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας και ιδιαίτερα όλους τους συνυποψήφιους μου για την κοινή προσπάθεια που καταβάλαμε.

Δώσαμε έναν ιστορικό και μεγάλο αγώνα με ξεκάθαρες θέσεις, με πρωτοφανή ενότητα και δυναμισμό, με αξιοπρέπεια και πολιτικό ήθος.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με την κοινωνία, μια νέα σχέση εμπιστοσύνης, μια νέα κοινή πορεία. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ώστε στις επόμενες εκλογές να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο τη μεγάλη μας παράταξη και να διεκδικήσουμε μαζί το παρόν και το μέλλον που αξίζει στον τόπο μας.

Ευχαριστώ πολύ, για την εμπιστοσύνη σας”.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.