Neo

Οι άλλοι δεν ήταν «άριστοι» στον ΣΥΡΙΖΑ;

«Ήταν μία ωραία εμπειρία, σπουδαία μυαλά, γιατί πραγματικά υπάρχουν άριστοι στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε μεταξύ άλλων η νεοεκλεγείσα βουλεύτρια στην Θεσσαλονίκη με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ράνια Θρασκιά. Μόνο που αυτή η δήλωσή της έχει εκνευρίσει αρκετούς συντρόφους της νεοφώτιστης ΣΥΡΙΖΑίας, αφού η Θρασκιά αναφερόταν στην εκλογική επιτροπή του κόμματος (στην οποία τοποθετήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα) και, άρα, είναι σαν να υπονοεί ότι οι πραγματικοί «άριστοι» του κόμματος είναι μόνο αυτοί που τοποθετήθηκαν εκεί. Και αυτό ασφαλώς δεν αρέσει πολύ στους παραδοσιακούς ΣΥΡΙΖΑίους, που έχουν μείνει εκτός της επιτροπής…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μιλάνε όλοι, μιλάει και το κλαρίνο η Ρανια η Θρασκιά. Φάε κανένα τρίγωνο Πανοράματος και βούλωσε το μωρή μπουρούχα. Στις 25 Ιουνίου θα έχει τσόντα.

  2. NO NAME 18:37 02/06/2023

    Είναι λυπηρό και κατάντια για το Συριζα να επιτρέπει σε μια τυχάρπαστη των πρωινάδικων να κρίνει και να αξιολογεί στελέχοι που αν και μπορεί να διαφωνείς με τη πολιτική θέση τους, δεν παύει να έχουν αγωνιστεί για τις ιδέες τους, να έχουν λιώσει τα παπούτσια τους σε δράσεις και κινητοποίησες με μερικούς εξ αυτών να έχουν φυλακιστεί επι χούντας . Το Νίκο Βούτση, δεν έχω ιδιαίτερη συμπάθεια, σίγουρα τα επόμενα χρόνια το ονομά του θα εξακολουθεί να είναι επίκαιρο, της Θρασκιάς Αλέξη? Αυτές της ηλιθιότητες κάνει ο αρχηγός και οδηγεί το κόμμα στην αφάνεια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.