ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε τη δήλωσή της

Π. Τσαπανίδου: Η ΝΔ δεν σκοπεύει να κάνει ούτε μια πρόσληψη στο δημόσιο

«Ο κ. Σκέρτσος με την απάντησή του σήμερα όχι μόνο επιβεβαίωσε τη κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι η ΝΔ λέει ψέματα ότι θα κάνει 50.000 νέες καθαρές προσλήψεις στο δημόσιο την ερχόμενη τετραετία, αλλά επιπλέον αποκάλυψε ότι δε σκοπεύει να κάνει ούτε μια», αναφέρει η Πόπη Τσαπανίδου σε απάντηση της προς τον εκπρόσωπο της ΝΔ, 'Ακη Σκέρτσο.

«Μόνο όσοι θα αποχωρούν θα αντικαθίστανται. Κι αυτό σίγουρα δε συνιστά νέες προσλήψεις. Ούτε καν τις 12.900 νέες καθαρές προσλήψεις που φαινόταν ότι θα κάνει στον πίνακα 12, σελίδα 52, του τελευταίου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής που πέρασε στη Βουλή τον Ιούνιο του 2021», προσθέτει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σημειώνει, τέλος, ότι «οι ελλείψεις που οι πολίτες συναντούν στην υγεία, την παιδεία και τη δημόσια διοίκηση, θα συνεχιστούν και την επόμενη τετραετία» και σχολιάζει, τέλος, ότι «η προγραμματική απάτη της ΝΔ αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εσύ Πόπη Τσαπανίδου μετά τις εκλογές και το Βατερλό του ΣΎΡΙΖΑ δεν θα προσληφθείς πουθενά και θα είσαι μια άνεργη. Θα δούλευες άνετα στο Ντοκουμέντο του φίλου σου του Κώστα βαξεβάνη, αλλά πρόλαβε και έβαλε λουκέτο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.