MEDIA

Την Τετάρτη 7/6 στις 22.00

UEFA Europa Conference League: Ο τελικός Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

To UEFA Europa Conference League φτάνει στο τέλος του, έχοντας ως αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV. Ο τελικός ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ θα πραγματοποιηθεί στο «Fortuna Arena» της Πράγας, την Τετάρτη 7/6 στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 2HD. Η περιγραφή του αγώνα θα γίνει από τον απεσταλμένο της COSMOTE TV στην Τσεχία, Κώστα Ψάρρα, ενώ η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα δώσει το «παρών» σε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τελικό, με πλούσιο ρεπορτάζ  και ειδικές εκπομπές.

Οι δύο ομάδες στοχεύουν σε δεύτερο τίτλο κυπέλλου διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, καθώς η Φιορεντίνα είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1961, ενώ η Γουέστ Χαμ είχε αναδειχθεί νικήτρια της ίδιας διοργάνωσης το 1965. Στον δρόμο προς τον μεγάλο τελικό οι «Βιόλα» άφησαν εκτός τις Βασιλεία, Λεχ Πόζναν, Σίβασπορ και Μπράγκα. Στο άλλο μονοπάτι, τα «Σφυριά» ξεπέρασαν τα εμπόδια των Αλκμαάρ, Γάνδη και ΑΕΚ Λάρνακας. Ο νικητής του αγώνα, εκτός από το πολύτιμο τρόπαιο, θα λάβει και το εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης σεζόν.

Την ημέρα του μεγάλου τελικού, οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης με την εκπομπή «UEFA Europa Conference League Final» (20.00, COSMOTE SPORT 2HD), όπου θα απολαύσουν αφιερωματικά βίντεο από την πορεία των δύο φιναλίστ μέχρι τον τελικό, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις των προπονητών των δύο ομάδων. Οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ από τα «στρατόπεδα» των δύο ομάδων, ενώ καλεσμένος στο στούντιο θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Γιάννης Αναστασίου.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την τελετή απονομής (00.30, COSMOTE SPORT 2HD), η εκπομπή θα επιστρέψει με τα καλύτερα στιγμιότυπα, ανάλυση των φάσεων που έκριναν τον νικητή και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών της μεγάλης βραδιάς.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.