ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή Δυτικής Αττικής

Πουλής (ΝΔ): Θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για την έδρα της Δυτικής Αττικής

Ανατροπές έφερε η κατανομη εδρών από τις εκλογές του Ιουνίου. Ο Σταματής Πουλής, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία έμεινε εκτός.

Σε ανάρτησή του, αφού ευχαριστεί τους πολίτες που τον στήριξαν, εξηγεί ότι τα 38 ψηφοδέλτια προκάλεσαν αλλαγές στις έδρες με αποτέλεσμα η Δυτική Αττική να στερείται την εκπροσώπηση από 3 κυβερνητικούς βουλευτές.

Στην ίδια ανάρτηση ο κ. Πουλής, τονίζει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη ώστε να μη χαθεί η έδρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταμάτη Πουλή:

Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και το ενδιαφέρον!

Διανύσαμε μαζί μία όμορφη διαδρομή που προσωρινά δεν ολοκληρώθηκε.

Για 38 μόνο ψηφοδέλτια που προκάλεσαν αλλεπάλληλες αλλαγές εδρών, η Δυτική Αττική στερείται για την ώρα την ευκαιρία να εκπροσωπηθεί από 4 Κυβερνητικούς Βουλευτές.

Δεν πειράζει, υπάρχει αρμόδιο δικαστήριο στο οποίο θα προσφύγουμε και θα κάνουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να μη χαθεί καμία έδρα από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη Δυτική Αττική, μία περιοχή για την οποία αξίζει όλοι να παλέψουμε για την αναβάθμισή της!

Όπως έδωσα τόσες μάχες έχοντας με το μέρος μου την αλήθεια και δικαιώθηκα έτσι και τώρα είμαι βέβαιος ότι στο τέλος το καλό και το δίκαιο θα λάμψουν!

Στο ενδιάμεσο, δεν αφήνουμε να πάει χαμένο ούτε λεπτό. Έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά για να φτιάξουμε την Πατρίδα που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας!

Τα καλύτερα έρχονται!…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.