24/08/2023@16:55
Φρέσκια σάλτσα μάνγκο
Μία εξαιρετική συνταγή για φρέσκια σάλτσα μάνγκο.
Υλικά
1 μάνγκο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
1/2 φλ . αγγούρι, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
1 κ.σ. καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη
1/3 φλ. κρεμμύδι σε κύβους
1 κ.σ. χυμός λάιμ
1/3 φλ. φύλλα κόλιανδρου, χοντροκομμένα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το μάνγκο, το αγγούρι, την πιπεριά, το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ, τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε καλά.
Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση και σερβίρουμε.
Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr
Σχετικά άρθρα
Σε αυτή τη συνταγή γεμίζουμε κολοκυθοανθούς με ρύζι και λαχανικά και συνοδεύουμε το καλοκαιρινό αυτό πιάτο με δροσερή σάλτσα γιαουρτιού. (function() { var w=window, d=document; if
Τα αγαπημένα μας όσπρια σε μία πλούσια, γεμάτη κόκκινη σάλτσα μπαχαρικών, χωρίς καθόλου ντομάτα! (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':68787,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); Υλικά 400
Η βασική σάλτσα του κιμά, πέρα από αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων για ένα πιάτο ζυμαρικών, είναι και μία εύκολη και γρήγορη συνταγή. Επιπλέον, χωρίς αυτήν, παστίτσιο και μουσακάς δεν γίνονται! (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else
Όποιο υλικό και αν επιλέξουμε για να φτιάξουμε κεφτέδες, το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Σε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε κιμά γαλοπούλας και συνοδεύουμε το πιάτο μας με σάλτσα τυριού. (function() { var w=window,
Μία από τις αγαπημένες και πιο δημοφιλείς σαλάτες είναι σίγουρα η Caesar και αυτό οφείλεται κυρίως στo κρεμώδες ντρέσινγκ της, το οποίο έχει πλούσια γεύση. Όμως, ακόμα κι αν βγάλουμε το κοτόπουλο και το τυρί από τη σαλάτα,
Ετοιμάζουμε φιλέτο τόνου με σάλτσα χανιώτικου μάνγκο. Συνδυάζουμε το πράσο με την πιπεριά jalapenο και έχουμε ένα αποτέλεσμα γεμάτο αρώματα και πλούσια γεύση. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':68787,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); Υλικά (function() { var w=window,
H δημιουργία της συγκεκριμένης σάλτσας απαιτεί ελάχιστα υλικά, λίγο χρόνο και σχεδόν μηδενικές μαγειρικές γνώσεις. (function() { var w=window, d=document; if (!window.Adman) d.write(''); else Adman.ws({'ws':68787,'s':'300x250','h':'talos.adman.gr'});}()); Υλικά 250 γρ. τυρί φέτα, τριμμένη 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 2 κουτ.