ΚΟΣΜΟΣ
Για τα δυτικά Βαλκάνια
Σ. Μισέλ: Εάν δεν επιβάλουμε έναν στόχο δεν θα είμαστε ποτέ έτοιμοι

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, αναφερόμενος σε προηγούμενες δηλώσεις του για την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων και το στόχο του 2030, σημείωσε ότι η ομιλία του ήρθε ως «αποτέλεσμα πολλών διαβουλεύσεων με τους ηγέτες της ΕΕ και όλους τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων, καθώς και από διαφορετικές συναντήσεις και μορφές».
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, προσέθεσε ότι «συμφωνήθηκε ότι τώρα έχουμε ώθηση για να σημειώσουμε πρόοδο σε αυτή τη συζήτηση», καθώς και ότι «ο καθορισμός ημερομηνίας ωθεί την ΕΕ να προετοιμαστεί και δίνει στα Δυτικά Βαλκάνια ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να έχουν αποτέλεσμα από την πλευρά τους. Όχι άλλες δικαιολογίες από καμία πλευρά. Ένα είναι ξεκάθαρο, αν δεν επιβάλουμε έναν στόχο στον εαυτό μας, δεν θα είμαστε ποτέ έτοιμοι».

e-πιλογές

Στα κανάλια COSMOTE SPORT δέκα ακόμα ματς των δύο διοργανώσεων
Οι «μάχες» των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο UEFA Europa & Conference League συνεχίζονται στην COSMOTE TV
Η προτελευταία αγωνιστική των ομίλων των UEFA Europa League και UEFA Europa ...
Επιστροφή του αστυνομικού δράματος του BBC, «Vigil»
COSMOTE TV: Φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την επική σειρά γουέστερν «Yellowstone» και τα spin-offs «1923» και «1883»
Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά γουέστερν «Yellowstone» από τον μάστερ του είδους ...