ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σαλάτα με ρεβίθια, αβοκάντο και μάνγκο

Μία εξαιρετική συνταγή για σαλάτα με ρεβίθια, αβοκάντο και μάνγκο.

Υλικά

  • 440 γρ. ρεβίθια
  • 1 μοσχολέμονο, ξύσμα + χυμός
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
  • 2 μάνγκο, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κύβους
  • 2 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • θαλασσινό αλάτι, κατά βούληση
  • πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο, κατά βούληση

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από βραδύς για τουλάχιστον 12 ώρες, ώστε να είναι ελαφρώς μαλακά την επόμενη μέρα.

Τα στραγγίζουμε και τα βράζουμε για 1 περίπου ώρα, μέχρι να μαλακώσουν.

Σουρώνουμε τα ρεβίθια και τα αφήνουμε στην άκρη.

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ξύσμα και χυμό του μοσχολέμονου, το ελαιόλαδο και χτυπάμε με σύρμα.

Προσθέτουμε το αβοκάντο, το μάνγκο, τα ρεβίθια και τον κόλιανδρο.

Αλατοπιπερώνουμε, ανακινούμε το μπολ να ενωθούν τα υλικά και σερβίρουμε.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.