ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιάστηκαν όσοι κήρυξαν απόντα τον ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Σήμερα ο κόσμος δίνει μαζικό παρών

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Θα είμαστε εδώ» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας προσήλθε στην κάλπη για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετέβη στο εκλογικό κέντρο στην Πλάκα λίγο πριν τις 17:00.

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάνε τα χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσέρχονται μαζικά στις κάλπες. Το δικό τους μαζικό παρών, μαζί και το δικό μου, ως ένας από τους χιλιάδες που προσέρχονται στην κάλπη, δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα. Θα είμαστε εδώ» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας αφότου ψήφισε.

Υπενθυμίζεται ότι στις κάλπες όλης της χώρας παρατηρείται κοσμοσυρροή, καθώς μέχρι τις 16:00 είχαν ψηφίσει περίπου 92.000 άτομα.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Από πότε ο δήθεν αριστερός Αλέξης Τσίπρας φοράει επώνυμα πόλο μπλουζάκια; Ξεφτιλισμένε, γιε του συνεργάτη της χούντας.

 2. Aν δεχθούμε αυτά που λες
  Αποτυχημένε κα Καταψηφισμένε ( Τετράκις ) πρώην αρχηγέ του αριστερού τάχα μου ΣΥΡΙΖΑ ,
  θα πρέπει να ζητάς συγνωμη από όσους ´Eλληνες πολιτες κορόιδεψες με τις Ψεύτικες υποσχέσεις σου και τος ανήθικους πολιτικά ή και αλλιώς τρόπους σου , όσο διάρκεσες προσπαθώντας να κρατήσεις εξουσία την οποία δεν αξηζες !
  To ότι εκμεταλλεύτηκες την κοιλιά που έκαναν ( και δυστυχώς εξακολουθούν να κάνουν ) μερικοί άνθρωποι μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν σημμαθνεθ ότι κατάφερες κάτι εσυ μοναχός σου …, κάνε εικόνισμα τον Καμμένο σου !
  Συνέχισε τις διακοπές σου …
  Ξέρεις εσύ …. και με κότερα άμα λάχει !

 3. Μπράβο στους πολίτες που έλαβαν μέρος στην εσωτερικη του κόμματος τους διαλογή προκειμένου να εκλέξουν νέο Αρχηγό !

  Μια κίνηση που γίνεται για πρώτη φορά στο κόμμα αυτό το οποίο επιτέλους έλαβε το μήνυμα από τις άλλες δυο μεγάλες παρατάξεις του τόπου μας στην δημοκρατική εναλλαγή των αρχηγών των κομμάτων τους !
  Βέβαια , μας δίνεται και η ευκαιρία να γιορτάσουν ή να εκτιμήσουμε την τεράστια αυτήν πράξη του ενάρετου μας πρώην πρωθυπουργού
  Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος την καθιέρωσε στα πολιτικά μας δρώμενα ….
  Έτσι πρέπει να γίνεται παντού κΙ πάντα !
  Ακούει το ΚΚΕ ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.