ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία

Ερντογάν: Επισκέφθηκε στο νοσοκομείο τον ιδιοκτήτη της «Pegasus Airlines» που τραυματίστηκε στην Ελλάδα

Ο Σαμπανσί και η σύζυγός του τραυματίστηκαν σοβαρά με ταχύπλοο κοντά στη Λέρο, ενώ απολάμβαναν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Τον Τούρκο επιχειρηματία Αλί Σαμπανσί που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, επισκέφτηκε ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν όπου είχε κατ' ιδίαν συζήτηση μαζί του, ενώ ενημερώθηκε και από τους θεράποντες ιατρούς.

Ο Σαμπανσί, ιδιοκτήτης της ιδιωτικής εταιρείας «Pegasus Airlines», και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί τραυματίστηκαν σοβαρά με ταχύπλοο κοντά στη Λέρο, ενώ απολάμβαναν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του νοσοκομείου, η θεραπεία του Σαμπανσί συνεχίζεται εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας, ενώ η σύζυγός του επέστρεψε στο σπίτι τους, όπου παρακολουθείται η κατάσταση της υγείας της.

Έχοντας λάβει πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ζεύγους Σαμπαντζί, ο Ερντογάν έφυγε από το νοσοκομείο μετά από επίσκεψη 45 λεπτών, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Ο Ερντογάν συνοδευόταν επίσης από τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς.

Η οικογένεια Σαμπανσί είναι μια από τις πιο γνωστές και πλουσιότερες επιχειρηματικές οικογένειες στην Τουρκία, έχοντας συμπεριληφθεί στη λίστα δισεκατομμυριούχων του Forbes.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.