ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανάρτηση στο Facebook

Σημίτη Μαριλένα: "Ο Κασσελάκης είναι το ...δένδρο, χιλιοπαιγμένο το έργο σε ΗΠΑ και Λατινική Αμερική"

Με ανάρτησή της η κόρη του πρώην πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Σημίτη υποστηρίζει ότι χρειάζεται να γίνει έρευνα για το ποιά είναι σήμερα η εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Η Μαριλένα Σημίτη είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια πολιτικής κοινωνιολογίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου  Πειραιώς.

Δείτε την ανάρτηση:

"Έχω κουραστεί να διαβάζω για το «νέο» και το «καινούργιο» που συμβολίζει η υποψηφιότητα Κασσελάκη. Είναι δυστυχώς ένα έργο χιλιοπαιγμένο και χιλιοειδωμένο από τις Η.Π.Α. έως τη Λατινική Αμερική. Το ζήτημα με τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ  είναι ότι δεν αφορούν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την κοινωνία και την πολιτική ευρύτερα! Το ερώτημα, βέβαια, που προκύπτει από το γεγονός ότι ο Κασσελάκης ψηφίστηκε μαζικά, είναι μήπως βλέπουμε το δέντρο (τον Κασσελάκη) και χάνουμε το δάσος (την εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα). Για να μην κινούμαστε με εικόνες του παρελθόντος καλό είναι να γίνει μία κοινωνιολογική έρευνα για το ποια είναι η εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και κυρίως ποια είναι η πολιτική ταυτότητα των ψηφοφόρων".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κοιτάξτε που φτάσαμε. να μας κάνει κριτική η κόρη του Κώστα Σημίτη (Ααρών Αβουρή), του ανθρώπου που κατέστρεψε την Ελλάδα. Ας μας πει καλύτερα πως βρέθηκε στο ΠΑ.ΠΕΙ. Φυσικά εντελώς αξιοκρατικά και με τις πλάτες και τις γνωριμίες του Αβουρή.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.