ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρησιμοποίησε τη φράση του Χάρη Δούκα «εάν αλλάξει η Αθήνα, θα αλλάξει η Ελλάδα»

Στήριξη Παπανδρέου στην υποψηφιότητα Δούκα για τον Δήμο Αθηναίων

Τη στήριξή του προς τον Χάρη Δούκα και την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Αθήνας, εξέφρασε δημόσια ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας στην εκδήλωση «Ο Εκδημοκρατισμός της Ενέργειας - Ο Ρόλος των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης», που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, παρουσία του κ. Δούκα, είπε συγκεκριμένα για τον υποψήφιο δήμαρχο με τον συνδυασμό «Αθήνα Τώρα»:

«Πρέπει να βοηθήσουμε τον Χάρη Δούκα. Πρέπει να τον βοηθήσουμε να αλλάξει την Αθήνα. Γιατί, όπως είπε ο Χάρης, εάν αλλάξει η Αθήνα, θα αλλάξει η Ελλάδα. Και αν αλλάξει η Ελλάδα, θα βοηθήσουμε να αλλάξει η ευρύτερη γειτονιά μας, η Ευρώπη».

Και αναφερόμενος στον σχεδιασμό βιώσιμων, περιβαλλοντικά ανθεκτικών πόλεων, πρόσθεσε: «Ο Χάρης Δούκας έχει παλέψει πολλά χρόνια στη ζωή του για την ιδέα του αυτή. Του εύχομαι τα καλύτερα, γιατί εάν έχουμε τον Χάρη Δούκα στην Αθήνα, τότε αλλάζουμε τον ρου της ιστορίας».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Νικ 13:32 09/10/2023

  Ποσα ξέρετε κυρια Μπραουν Χίτλερ ❤️❤️❤️❤️

 2. Τζέφρι θα χάσεις και εσύ και ο ανίκανος που κατεβάζει το ΠΑΣΟΚ υποψήφιο στην Αθήνα. Μετά τον λαθροκαμίνη, το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να εκλέξει Δήμαρχο στην Αθήνα. Ο Δούκας θα είναι πιο πίσω και από τον Κασιδιάρη.

 3. Είναι η καλύτερη επιλογή !
  τώρα που καταλάβαμε πολυ καθαρά ότι ομεγαλύτερος εχθρός της ανθρωπότητας
  ακόμη και της ίδιας της ύπαρξης μας είναι το πως Θ
  Αντιμετωπίσουμε την κλιματική Αλλαγή του πλανιτη μας !
  Σκεφτόμαστε μ ´ άλλα λόγια Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α αλλα αρχίζουμε Τ Ο Π Ι Κ Α με Δ Ρ Α Σ Η Για την γειτονιά το χωριό , την Π Ο Λ Η μας .
  Πάρτε μια ιδέα του τι πιστεύει και πρ3σβευει αυτό ο άνθρωπος .
  Τς πολιτικά έρχονται Δευτέρα :

  https://www.naftemporiki.gr/politics/1500938/charis-doykas-anakoinose-tin-ypopsifiotita-toy-gia-ton-dimo-athinaion-to-viografiko-toy-kai-poioi-ton-stirizoyn/

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.