ΚΟΣΜΟΣ

Aπό τις 5 έως τις 14 Οκτωβρίου

Το Κατάρ ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Ο Οργανισμός Τουρισμού του Κατάρ, σε συνεργασία με την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS), δημιούργησαν την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου GIMS Qatar, που έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει από τις 5 έως τις 14 Οκτωβρίου.

Φιλοξενείται στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα (DECC), και θα αναπτυχθεί σε μια έκταση πάνω από 10.000 τ.μ.. Δήλωσαν συμμετοχή 31 γνωστές μάρκες αυτοκινήτων, όπως Toyota, Lexus, Porsche, Volkswagen, Lamborghini, BMW, KIA, Audi, McLaren, Mercedes-Benz, Vinfast, Chery κ.α.

Στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου GIMS Qatar, πρόκειται να παρουσιασθούν οι τελευταίες καινοτομίες από τη βιομηχανία. Ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές ότι έχουν προγραμματισθεί πάνω από 10 παγκόσμιες πρεμιέρες αυτοκινήτων και πάνω από 20 περιφερειακές πρεμιέρες αυτοκινήτων.

Παράλληλα με την κύρια έκθεση, έχουν προγραμματισθεί και τέσσερις εκδηλώσεις σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Πρόκειται για το «Future Design Forum» στο Εθνικό Μουσείο του Κατάρ, περιπέτειες εκτός δρόμου στο Sealine, εμπειρίες οδήγησης και οδήγησης στο Lusail International Circuit, γκαλερί κλασικών αυτοκινήτων και μια μεγάλη παρέλαση αυτοκινήτων κατά μήκος της λεωφόρου Lusail.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου GIMS Qatar, θα είναι ανοιχτή καθημερινά στο DECC από τις 14:00 έως τις 22:00 και από τις 10:00 έως τις 22:00 το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.