ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Κωνσταντινόπουλος: Καμία συνεργασία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τους γυρολόγους

Τέλος στα σενάρια που θέλουν το ΠΑΣΟΚ να συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ πέρα από την αυτοδιοίκηση έβαλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε τηλεοπτικής του συνέντευξη στο ACTION24.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ έστειλε ένα σαφές μήνυμα ότι δεν γίνεται καμία συνεργασία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «η οποία έχει ως κεντρική ιδεολογία τον Πολακισμό» και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «καμιά συνεργασία με πολιτικούς γυρολόγους οι οποίοι γυρνούν από κόμμα σε κόμμα για μια καρέκλα, είναι προσβολή για όσους κράτησαν όρθια την παράταξη, τον απλό κόσμο και τα στελέχη που όλοι αυτοί πρόσβαλαν».

Τα βασικά σημεία της παρέμβασής του

Καμία συνεργασία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τους γυρολόγους της πολιτικής. Είτε από προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ είτε από τη ΝΔ

Καμιά συνεργασία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει ως κεντρική ιδεολογία τον Πολακισμο. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να βγει δεύτερη δύναμη στις ευρωεκλογές και να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ

Καμιά συνεργασία με πολιτικούς γυρολόγους οι οποίοι γυρνούν από κόμμα σε κόμμα για μια καρέκλα. Είναι προσβολή για όσους κράτησαν όρθια την παράταξη, τον απλό κόσμο και τα στελέχη που όλοι αυτοί πρόσβαλαν. Αν πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ θα γίνει σανίδα για να σωθούν πολιτικά, κάνουν λάθος. Όποιος αγκαλιάζει αυτά τα «στελέχη» προερχόμενα σήμερα από το ΣΥΡΙΖΑ ή από τη ΝΔ, είναι σαν να μην πιστεύει σε επιλογές όπως του Χάρη Δούκα που αγκάλιασε ο κόσμος. Τα παραπάνω δεν αφορούν απλούς ψηφοφόρους που έχουν κάθε δικαίωμα να επιλέγουν ότι επιθυμούν.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συνομιλεί με όλους τους πολίτες είτε ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, είτε Νέα Δημοκρατία, είτε δεν συμμετείχαν στις εκλογές. Να αποτελέσει εναλλακτική πολιτική πρόταση. Αυτό όμως θέλει χρόνο και πολλή δουλειά

Στις ευρωεκλογές θέλουμε να είμαστε η δεύτερη δύναμη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τη ΝΔ, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν λέω ότι είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση σήμερα, αλλά ο στόχος είναι η δεύτερη δύναμη στις ευρωεκλογές.

Ο μόνος αντίπαλος, ιδεολογικός και πολιτικός, που σέβεται και «φοβάται» η ΝΔ, είναι το ΠΑΣΟΚ. Δείχνουμε στους πολίτες ποιος μπορεί να αντιπαρατεθεί ουσιαστικά με τη ΝΔ και να την κερδίσει. Εμείς θεωρούμε ότι μπορούμε να την κερδίσουμε.

Την δεύτερη Κυριακή ο κόσμος έστειλε ένα μήνυμα. Είπε «όχι» στην παντοδυναμία της ΝΔ. Ακόμα και ψηφοφόροι της ΝΔ έστειλαν το μήνυμα ότι αν τα δώσουμε όλα στη ΝΔ, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται, με τους εκβιασμούς και την αλαζονεία που υπήρξε σε κάποιες περιοχές, θα είναι σαν να επαινούν τη ΝΔ να προχωρήσει με τον ίδιο τρόπο. Θεωρώ όμως ότι αν ήταν άλλος υποψήφιος και όχι ο Χάρης Δούκας ότι θα έχανε διότι ο κ. Δούκας αφενός είχε πρόταση για το Δήμο, αφετέρου είναι ένα πρόσωπο ελκυστικό.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Πολυ σωστά κ. Κωνσταντινόπουλος καταγγέλει ότι δεν υπάρχει έδαφος για συνεργασία στην κορυφή των κομμάτων ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ .
  Ούτε και περίπτωσης οποιασδήποτε συνεργασίας με όσους ήσαν πριν στο ΠΑΣΟΚ και λόγω της καρεκλολαγνείας τους πήγαν με τον Τσίπρα , τον Καμμένο και τους άλλους των άκρων .
  Την Νέα Δημοκρατία όταν έρθει η ώρα της ,θα την πλήξει η πορεία του Λαού για πρόοδο με δικαιοσύνη .
  Αυτό δηλ . Που έδειξαν οι πολίτες στην Αθήνα , Θεσσαλονίκη και την Θεσσαλία ή , όπου άλλου επανήλθε σαν πρώτο ή, και δεύτερο κόμμα το δικό μας !
  Το κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γίνεται στους απλούς πολίτες /ψηφοφόρους τους οποίους θα Ανταμείψει ισάξια ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΛΙ .
  ΘΑ ΔΩΣΕΙ όμως προτεραιότητα και προσοχή Στα γενικά τους συμφέροντα και σαν αντιπολίτευση Αξιωματική … στα ειδικά συμφέροντα και τα ρουσφέτια ….τέλος !
  Ένας καινούργιος αρχηγός μας , πιθανά ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχο Αθηναίων Χάρης Δούκας ,,
  Θα ήταν το κατάλληλο άτομο να συνεχίσει την ποθητή πρόοδο της κοινωνίας μας και της καθημερινής μας ζωής .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.