ΕΛΛΑΔΑ

Στις παραλίες οι κάτοικοι

Φωτιά στην Εύβοια: Καλύτερη η εικόνα στην Κάρυστο, καίνε διάσπαρτες εστίες

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, δεν έχουν υπάρξει ζημιές σε σπίτια παρά μόνο σε στάβλους και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις.

Συνεχίζεται η μάχη με τη φωτιά στην Κάρυστο Ευβοίας, με την εικόνα ωστόσο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, να είναι πολύ καλύτερη.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, καίνε μόνο μερικές διάσπαρτες εστίες ενώ στην περιοχή επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 24 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και κάτοικοι στην Κάρυστο προσπαθούν να σβήσουν κάθε εστία.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, δεν έχουν υπάρξει ζημιές σε σπίτια παρά μόνο σε στάβλους και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Επίσης, όπως μεταδίδει το eviaonline.gr, οι κάτοικοι έφυγαν προς τις κοντινές παραλίες ώστε να σωθούν αφού οι άνεμοι ήταν θυελλώδεις.

Δείτε βίντεο από τη φωτιά στην Κάρυστο:

Εκκενώθηκαν χωριά

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, τα εναέρια μέσα που από πολύ νωρίς έφτασαν για να συνδράμουν στον περιορισμό της φωτιάς, ήταν αδύνατο να επιχειρήσουν ρίψεις νερού λόγω των ισχυρών ανέμων ενώ οι κάτοικοι των χωριών Αμυγδαλιά και Πρινιά έχουν εκκενώσει τα χωριά. Με τη βοήθεια των πυροσβεστών, της Αστυνομίας και της δημοτικής αρχής κατευθύνθηκαν προς την Κάρυστο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.