ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Μ. Κατρίνης: Θετικοί οι δίαυλοι επικοινωνίας, αλλά μόνο εφ’ όσον η Τουρκία εγκαταλείψει την αναθεωρητική στρατηγική της

Να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το περιεχόμενο των ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων, αντί να μιλά για βελτίωση των διμερών σχέσεων, «την ίδια στιγμή που η τουρκική πλευρά επιμένει στην προκλητική ρητορική και τις ανιστόρητες διεκδικήσεις» κάλεσε τον πρωθυπουργό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μ. Κατρίνης, με αφορμή «την συμπερίληψη της βραχονησίδας Ζουράφα, κοντά στη Σαμοθράκη, σε Τουρκική στρατιωτική άσκηση».

Ο κ. Κατρίνης σημείωσε ότι ενώ η Ελλάδα εξέδωσε ΑΝΤΙΝΟΤΑΜ, κατά την πάγια ελληνική πρακτική «η άσκηση εκτελείται κανονικά». «Θα απαντήσει η κυβέρνηση για όλα αυτά; Θα προσφύγει, όπως έχει κάθε δικαίωμα, σε διεθνείς οργανισμούς για αυτή την πρόκληση; Θα αναδείξει το ζήτημα σε ευρωπαϊκο επίπεδο;» ρώτησε ο κ. Κατρίνης μιλώντας στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου για τη δημιουργία Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας για εγκεφαλικά.

«Το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι είναι θετικοί οι δίαυλοι επικοινωνίας, αλλά μόνο εφ' όσον η Τουρκία εγκαταλείψει την αναθεωρητική στρατηγική της» υπογράμμισε ο κ. Κατρίνης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.