ΕΛΛΑΔΑ

Νέα συνάντηση Τσίπρα με Νάσο Ηλιόπουλο για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

Στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στην Αμαλίας βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής και στέλεχος της ομάδας 6 συν 6, Νάσος Ηλιόπουλος, στον απόηχο του διπλού μηνύματος για ενότητα που έστειλε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, συναντώντας τον διάδοχό του, Στέφανο Κασσελάκη.

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε στον Στέφανο Κασσελάκη την ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ενώ περιέγραψε στον διάδοχό του πώς θα μπορούσε να διαφυλαχθεί η ενότητα.

Σύμφωνα, με πηγές προσκείμενες στον πρώην πρωθυπουργό, ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης που τηλεφώνησε χθες στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε χθες το απόγευμα τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο. Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική που είχαν μετά την εκλογή του νέου προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ενότητα που όπως είπε ο κ. Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.

Από πλευράς τους κύκλοι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μετέδιδαν πως η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπως κάθε φορά, καθώς ο νυν και ο πρώην πρόεδρος επικοινωνούν τακτικά. Κατά τους ίδιους κύκλους η συζήτηση ήταν εφ’ όλης της ύλης με επικέντρωση στην ανάγκη για την ενότητα στο κόμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση που έγινε ένα 24ωρο μετά το δείπνο Τσίπρα-Σακελλαρίδη και τη συζήτηση που προκάλεσε, πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης που μετέβη από την Κουμουνδούρου όπου συνεδρίασε το ΕΓ στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στην Αμαλίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.