ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ως εδώ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήσε με την ανάμνησή του» γράφει ο πρώην υπουργός – Δηλώνει «παρών στη μάχη για την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά»

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχωρεί και ο Βαγγέλης Αποστόλου καταγγέλλοντας άλωση του χώρου

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, με καταγγελίες για άλωση του χώρου και κατασυκοφάντηση του έργου της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ανακοίνωσε ο πρώην βουλευτής Ευβοίας και πρώην υπουργός του κόμματος Βαγγέλης Αποστόλου.

«Ως εδώ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήσε με την ανάμνησή του» γράφει ο κ. Αποστόλου στην επιστολή του.

Εκτός κόμματος θέτει εαυτόν και ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής καταγγέλλοντας άλωση του χώρου του ΣΥΡΙΖΑ και κατασυκοφάντηση του έργου της κυβέρνησης Τσίπρα. Αν και όπως είπε, προβληματίστηκε, εκφράζεται δημόσια καθώς θεωρεί ότι «η σιωπή, σήμερα, συμβάλλει στην εκθεμελίωση του ΣΥΡΙΖΑ».

«Για μένα η αποχώρηση από αυτόν το ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος .Θα είμαι παρών στη μάχη για την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά ,όπως πάντα», αναφέρει.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου για την επόμενη ημέρα του στο ΣΥΡΙΖΑ:

Δεν αρκούν οι αναμνήσεις 16/11/2023

Μετά τη πολύχρονη και αταλάντευτη παρουσία μου στο χώρο της ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς ,όσο και να προβληματίζομαι για την επόμενη ημέρα καταλήγω σε μία διαπίστωση :

Είναι αδύνατο, μετά και τα συμβάντα στη Κεντρική Επιτροπή το περασμένο Σαββατοκύριακο να αποφύγεις την μόνη απόφαση που μπορεί να σε εκφράσει :

Ως εδώ ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ζήσε με την ανάμνησή του.

Και ούτε βέβαια θα κρύψεις ποτέ τη πορεία σου στο χώρο , για να κάνεις την αποχώρησή σου ανώδυνη επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ που ήξερες δεν υπάρχει πλέον .

Έτρεφα κάποια ελπίδα ότι την περίοδο των αλλεπάλληλων ηττών , θα άνοιγε κάποιος ουσιαστικός διάλογος , για τη λειτουργία μας ως αντιπολίτευση και για την αποτίμηση και ανάδειξη του κυβερνητικού μας έργου .

Τελικά οργανώθηκε η άλωση του χώρου , η κατασυκοφάντηση του έργου της Κυβέρνησης που αποτελούσε πηγή περηφάνιας για μας και στη περίπτωση των 37δις όχι μόνο επέτρεψε την έξοδο της χώρας μας στις αγορές, αλλά και βοήθησε στη διαχείριση των μνημονίων .

Όμως η σιωπή, σήμερα, συμβάλλει στην εκθεμελίωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Για μένα η αποχώρηση από αυτόν το ΣΥΡΙΖΑ είναι μονόδρομος .Θα είμαι παρών στη μάχη για την ανανεωτική και ριζοσπαστική αριστερά ,όπως πάντα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.