ΕΛΛΑΔΑ

Απανωτές αναρτήσεις ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία του Στέφανου Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: «Μπράβο Στέφανε!» λέει ο Πολάκης για τον Κασσελάκη που δεν πήγε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη

Υπερ της δήλωσης του Στέφανου Κασσελάκη - ο οποίος απάντησε για τον λόγο που δεν παρέστη στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη - τάχθηκε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προσκληθεί στην εκδήλωση, υπήρχε μάλιστα κάθισμα με το όνομά του, ωστόσο, δεν πήγε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1, γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση για τον πρώην πρωθυπουργό, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε».

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης συνεχάρη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Όταν καποιοι από εμάς έβαζαν το Σημίτη στη θέση του, τους έπιανε τεταρταιος πυρετός…» ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του Facebook ο κ. Πολάκης

Δείτε την ανάρτηση:

«Μπράβο Στεφανε! Δείξτε μου και μερικούς άλλους από τους «γνωστούς αγνωστους» ,ένθεν κακείθεν που έχουν κάνει τέτοια δηλωση!!! Υγ .αντιθέτως όταν καποιοι από εμάς έβαζαν το Σημίτη στη θέση του, τους έπιανε τεταρταιος πυρετός…».

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο Facebook αντέδρασε στις πληροφορίες που διακινήθηκαν σχετικά με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση προς τιμήν του Κώστα Σημίτη. Μάλιστα ο βουλευτής Χανίων έκανε λόγο για fake news και επιτέθηκε στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.

Δείτε την ανάρτηση:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.