ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Μαρινάκης: Ο Στ. Κασσελάκης ανεβάζει βίντεο για ζήτημα που έχει διαψευστεί με κάθε επισημότητα

Στ. Κασσελάκης: «Τώρα, ψέματα και για την "Ατζέντα Ισλαμαμπάντ"»

«Ατζέντα Ισλαμαμπάντ. Επειδή έχουμε χάσει το μέτρημα από τις διευκρινίσεις και τις ανασκευές του Εκκρεμούς Γεωργιάδη, σας υπενθυμίζω τι ακριβώς έχει γίνει», σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως αναφέρει, «ο Υπουργός Εργασίας, λίγες μέρες πριν από την τροπολογία για το μεταναστευτικό, συναντά τον Υπουργό Επικρατείας του Πακιστάν» και «ο δεύτερος φανερώνει τον ενθουσιασμό του για την συνάντηση».

Σύμφωνα με τον Στ. Κασσελάκη, λέει «ξεκάθαρα» πως «το Πακιστάν θα επικεντρωθεί στον εφοδιασμό 500.000 εργατών για τον κατασκευαστικό τομέα», «θα - τις επόμενες μέρες μάλιστα - υπογραφεί συμφωνία Πακιστάν-Ελλάδας» και «θα ξεκλειδωθεί ένας τεράστιος αριθμός θέσεων εργασίας για τους Πακιστανούς πολίτες».

«Να υπενθυμίσω ότι μιλάμε για μια χώρα με πληθυσμό πάνω από 200 εκατομμύρια! Που προφανώς μπορεί να προσφέρει 500.000 εργάτες. Λέτε ο Υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν να φαντάστηκε ο ίδιος τον αριθμό 500.000; Ή λέτε να μπέρδεψε τα αγγλικά του, όταν ο ίδιος έχει σπουδάσει στο Λονδίνο, και έχει απέναντί του το "lantzeris in the cuisine" του Άδωνη Γεωργιάδη;», διερωτάται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επαναλαμβάνω την ερώτησή μου στον Πρωθυπουργό: Συζήτησε ο Υπουργός του για 500.000 εργάτες με τον Πακιστανό Υπουργό, ναι ή όχι; Είχε την άδεια του να το κάνει;», συνεχίζει και καταλήγει:

«Ψέματα στους ελεύθερους επαγγελματίες. Ψέματα για τις υποκλίσεις στον Ερντογάν. Τώρα, ψέματα και για την ”Ατζέντα Ισλαμαμπάντ”».

Παύλος Μαρινάκης: Ο Στέφανος Κασσελάκης ανεβάζει βίντεο για ζήτημα που έχει διαψευστεί με κάθε επισημότητα

Σε ανάρτησή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρει:

«Από χθες μέχρι σήμερα:

*Ανακοινώθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο μια εμβληματική μεταρρύθμιση για την ίδρυση μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων αναγνωρισμένων ΑΕΙ από χώρες του εξωτερικού στην Ελλάδα

* Ο Economist χαρακτήρισε τη χώρα μας ως «χώρα της χρονιάς»

* Οι ελληνικές θέσεις δικαιώθηκαν στον Ecofin με τις αμυντικές δαπάνες να εξαιρούνται από τον υπολογισμό του υπερβολικού ελλείμματος

* Στη διαπραγμάτευση για το Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου αποτυπώνονται πολλές επιδιώξεις της Ελλάδας, όπως ο ευρωπαϊκός μηχανισμός αλληλεγγύης

Στο ίδιο διάστημα ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επέλεξε να ανεβάσει δύο πανομοιότυπα βίντεο για ένα ζήτημα το οποίο έχει διαψευστεί με κάθε επισημότητα.

Τα συμπεράσματα δικά σας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.