ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ για τις δηλώσεις Συρίγου

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα. Μέσω των δηλώσεων του βουλευτού κ. Συρίγου, χαρακτηρίστηκε παρωχημένο το 97% της Συνθήκης της Λοζάνης, σε μία χρονική περίοδο που υποτίθεται οι διαπραγματεύσεις του πολιτικού διαλόγου Ελλάδος-Τουρκίας είναι ευαίσθητες και κάθε δημόσια δήλωση-ενέργεια ή πρωτοβουλία έχει την ιδιαίτερη αξία της. Τι καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο για την αναθεωρητική πολιτική της Τουρκίας;

Ο κ. Συρίγος εξαπάτησε τον ελληνικό λαό διότι εκλέχθηκε ως βουλευτής με πατριωτική ρητορική, αλλά η εξουσιολαγνεία τον μεταμόρφωσε οβιδιακά σε σύγχρονο Νενέκο. Οι διαπραγματεύσεις εθνικών θεμάτων δεν είναι ακαδημαϊκή αίθουσα για να δηλώνουν οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας τις ιδιαίτερες γνώσεις τους. Απαιτούν λεπτότητα χειρισμών, λόγων και έργων.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφωνεί με τις θέσεις του κ. Συρίγου ότι: «η Συνθήκη της Λοζάνης είναι μία παρωχημένη Συνθήκη» και εάν συμφωνεί τι σχεδιάζει να κάνει; Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος πλέον βαδίζει στα πολιτικά χνάρια του κ. Τσίπρα και της διαμόρφωσης μίας νέας εθνικής μειοδοσίας.

Οι μυστικές συμφωνίες που έκανε ο κ. Μητσοτάκης με τον Ταγίπ Ερντογάν κατά την επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα, ήταν μέχρι τώρα στο στάδιο των ενδείξεων. Από σήμερα το επίπεδο αλλάζει και οι ενδείξεις γίνονται αποδείξεις. Αποδείξεις των συμφωνηθέντων και της πλήρους ευθυγράμμισης των θέσεων των δύο χωρών, που μεταφράζονται σε πλήρη παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.