ΕΛΛΑΔΑ

Φαντασμαγορική η υποδοχή του 2024 στην Αθήνα

Πρωτοχρονιά στο Σύνταγμα: Ποιο ήταν το κοριτσάκι που συνόδευσε τον Χάρη Δούκα στην αντίστροφη μέτρηση

Την πρώτη του αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή της νέας χρονιάς πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στην πλατεία Συντάγματος.

Ωστόσο ο νέος δήμαρχος Αθηναίων δεν βρέθηκε μόνος του στη σκηνή για το καθιερωμένο “3, 2, 1… Καλή Χρονιά” αλλά μαζί με ένα κοριτσάκι που τον συνόδευσε στην αλλαγή του χρόνου.

Πρόκειται για την κόρη μίας εκ των παρουσιαστών της εκδήλωσης, Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του πρώην μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού, Σοφία.

Στη συνέχεια ο Χάρης Δούκας, έδωσε το σύνθημα για την υποδοχή του νέου χρόνου, δηλώνοντας τα εξής:

«Σας καλωσορίζω και εγώ από την πλευρά μου, στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ελλάδας, για να υποδεχθούμε όλοι μαζί το 2024. Με ελπίδα και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας ακόμα και αν μοιάζουν ακατόρθωτοι. Είναι μοναδική και πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα να υποδεχθώ τη νέα χρονιά, εδώ, ανάμεσα σας. Αυτή την ώρα, λίγο πριν το νέο ξεκίνημα, σας καλώ να ξαναθυμηθούμε, όλοι, την αξία της κοινότητας και της αλληλεγγύης. Σας καλώ να πιστέψουμε στα μικρά και μεγάλα θαύματα, που μπορούν να γίνουν, αν όλοι ενώσουμε τις δυνάμεις μας, για μια πιο ανθρώπινη Αθήνα, πράσινη και δημιουργική, για να μειώσουμε τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία μας. Για την Ελλάδα που αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Εδώ, απόψε, στο κατώφλι του 2024, ας κρατήσουμε τα όνειρά μας ζωντανά και ας δουλέψουμε μαζί, για να τα κάνουμε πραγματικότητα. Να ευχηθούμε η νέα χρονιά, να μας κάνει όλους πιο δίκαιους, πιο αλληλέγγυους, πιο αισιόδοξους. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινά! Καλή Χρονιά Ελλάδα! Καλή χρονιά Αθήνα! Υγεία, αγάπη και προκοπή σε όλους».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Συγκέντρωση άπλυτων Μουσουλμάνων και Παλαιστινίων, ήταν αυτή στο Σύνταγμα. Πληρώνουν οι Αθηναίοι μεγάλα Δημοτικά τέλη για να χαίρονται την Αθήνα οι λαθροέποικοι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.