ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Κασσελάκης: Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε

«Εκτελώντας την εντολή Μαξίμου "σκοτώστε τον ΣΥΡΙΖΑ να μείνουμε με το βολικό ΠΑΣΟΚ", το tvxs του κ. Κούλογλου της κλεμμένης έδρας, γράφει ότι δήθεν ζητήθηκε από συνεργάτη μου να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου», υπογραμμίζει, σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Δυστυχώς, ο πρώην πρωθυπουργός είναι τόσο σεμνός που μόνο μία αφίσα έχουμε στο κτήριο. Ίσως αυτό το άρθρο είναι μία καλή αφορμή να βάλουμε περισσότερες. Και θα δώσω τέτοια οδηγία άμεσα διότι όλοι μας, και προσωπικά, είμαστε υπερήφανοι για τον Αλέξη: Τον άνθρωπο που δεν πλούτισε από την πολιτική, που δεν άφησε κόσμο να πεθάνει από την πείνα και έξω από νοσοκομεία εν μέσω κρίσης, που ξανάβαλε τη χώρα στις ράγες, που δεν δίστασε να βάλει πρώτος το όνομά του για την ισότητα στον πολιτικό γάμο», προσθέτει ο κ. Κασσελάκης και καταλήγει:

«Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να τον τελειώσετε όσο και να τον πολεμάτε. Γιατί δεν μπορείς να τελειώσεις κάτι που δεν έχει εξαρτήσεις από κανέναν».

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Οι ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ίσως οι πιο κρίσιμες των τελευταίων 10ετιών

Στον «οδικό χάρτη» προς το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα διεξαχθεί 23-25 Φεβρουαρίου αναφέρεται η απόφαση της της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που συνεδρίασε στις 13 και 14 Ιανουαρίου.

«Η πορεία προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να συνδυαστεί ιδεολογικά και προγραμματικά με την προετοιμασία για τη μάχη των ευρωεκλογών του Ιουνίου 2024, που είναι ίσως οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών», υπογραμμίζεται.

Η ΚΕ, στην απόφασή της, σημειώνει ότι στη μάχη των ευρωεκλογών «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως το μεγαλύτερο κόμμα του προοδευτικού χώρου στην Ελλάδα κι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο», ενώ ξεκαθαρίζει πως «μέσα από τις γραμμές του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, και την ευρωομάδα της Αριστεράς, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» συμβάλλει «ως μια γέφυρα συνεργασίας και συμπόρευσης των αριστερών, σοσιαλιστικών και πράσινων δυνάμεων».

Εξάλλου, η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την απόφασή της εξουσιοδοτεί την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος να «προσδιορίσει τη διαδικασία των προκριματικών εκλογών για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου», η οποία θα ξεκινήσει στις 25 Γενάρη 2024 «με το άνοιγμα της πλατφόρμας του isyriza για την κατάθεση υποψηφιοτήτων».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ή φράσης αυτή του κυρίου Κασσελάκη παρέμεινε ημιτελής.
  Έπρεπε κατά την δίκη μου γνώμη ( ενος ενεργού απλού πολίτη της βάσης προτίμησης άλλου κόμματος και όχι του κυβερνητικού ή, του κόμματος της παραπαίουσας τωρινής Αξιωματικής αντιπολίτευσης ) να λέει Ότι :
  Τον Σύριζα δεν πρόκειται να τον τελειώσετε (σεις μόνοι σας) .
  Την δουλειά αυτήν την άρχισε τόσο επιτυχημένα ο Αλέξης Τσίπρας σε τέσσερις (4) συνεχείς. Εκλογικες Καθιζήσεις
  Με Πέμπτη την δίκη μου είσοδο στην πολιτική και στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ .
  Είναι δίκη μου δουλειά λοιπόν να αφανίσω
  Το παρά κόμμα μας αυτό τον ερχόμενο Ιούνιο με τις Ευρωεκλογές ….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.