ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για την «εγκληματική οργάνωση» στο χώρο του ποδοσφαίρου

Καταθέτει στην ΕΕΑ ο Αλέξης Κούγιας

Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, παρουσιάστηκε σήμερα (6/2) στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να καταθέσει εναντίον της «εγκληματικής οργάνωσης» στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως την είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξή του στις 10 Ιανουαρίου.

Πριν παρουσιαστεί στην Επιτροπή για να καταθέσει όσα γνωρίζει, έκανε δήλωση στον Τύπο αναφέροντας -μεταξύ άλλων- ότι έχει μαζί του για να καταθέσει 120 αποδεικτικά στοιχεία.

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού γιατί είναι το μόνο θεσμικό όργανο που έδειξε στις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της οποίας είμαι νομικός σύμβουλος», είπε ο κ. Κούγιας.

«Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και μετά την κλήση συγκεντρώσαμε 120 αποδεικτικά στοιχεία, ντοκουμέντα, τα οποία σήμερα θα τα καταθέσουμε. Συνεργαστήκαμε πολύ σκληρά με τους συνεργάτες μου αλλά και με τους συναδέλφους μου στην υπηρεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, την κυρία Παναγιώτου και τον κύριο Καρπετόπουλο», συνέχισε.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι η μήνυση για την "εγκληματική οργάνωση", όμως είναι όλα τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν των όσων είπα στη συνέντευξη Τύπου ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως νομικός σύμβουλος, όπου ανέδειξα περιγραφικά και όχι με λεπτομέρειες τη δράση της "εγκληματικής οργάνωσης" που ουσιαστικά ελέγχει την ΕΠΟ, ελέγχει την ΚΕΔ και ουσιαστικά δηλητηριάζει και τα τρία πρωταθλήματα με απώτερο σκοπό την αποκομιδή εκατομμυρίων ευρώ από το παράνομο στοίχημα».

Και ο κ. Κούγιας κατέληξε λέγοντας: «Θα αναλύσω στον κύριο πρόεδρο και στα μέλη της επιτροπής όλα αυτά τα στοιχεία και θα παραδώσω ένα πολυσέλιδο υπόμνημα και τα 118 - 120 ντοκουμέντα, τα οποία θα πρέπει να μελετήσει η Επιτροπή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.