ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκλεισε την πόρτα του διαλόγου στους αγρότες, δίνοντάς τους ψίχουλα - Η κυβέρνηση αγοράζει χρόνο για να μπορεί να τραβήξει την ιστορία των Τεμπών πιο μακριά

Κυρ. Βελόπουλος: Έρχεται ο πρωθυπουργός να επιβάλει τον γάμο των ομοφυλοφίλων

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, δηλώνοντας ότι «είναι πραγματικά να απορεί κανείς με την εμμονή του πρωθυπουργού και του περιβάλλοντός του, σε σχέση με τον γάμο των ομοφυλοφίλων».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ο νέος Νέρωνας» που «2.200 χρόνια μετά το Νέρωνα, έρχεται να επιβάλει τον γάμο των ομοφυλοφίλων». Παράλληλα, ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε ότι «βέβαια ο Νέρωνας το έκανε ως δική του προσωπική επιλογή. Ο πρωθυπουργός δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το κάνει».

Ο πρωθυπουργός έκλεισε την πόρτα του διαλόγου στους αγρότες, δίνοντάς τους ψίχουλα

«Ο πρωθυπουργός, ο ίδιος, έκλεισε την πόρτα του διαλόγου στους αγρότες, δίνοντάς τους ψίχουλα και σήμερα εκβιάζει για έναν δήθεν διάλογο που θέλει να κάνει, αλλά με ανοιχτούς δρόμους», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Υποστήριξε ότι «είναι τουλάχιστον προκλητικό και εκβιαστικό να υπάρχει Έλληνας πρωθυπουργός, να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο» και συμπλήρωσε ότι «κατά την προσφιλή του τακτική έχει μάθει να διχάζει τους Έλληνες και αυτό κάνει τώρα, βάζοντας την κοινωνία απέναντι στους αγρότες».

Η κυβέρνηση αγοράζει χρόνο για να μπορεί να τραβήξει την ιστορία των Τεμπών πιο μακριά

«Για ακόμη μία φορά δικαιώθηκε η Ελληνική Λύση με το μπάζωμα στο χώρο του εγκλήματος των Τεμπών», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος, «το πρόβλημα όμως δεν είναι ο κύριος Αγοραστός. Απλά η κυβέρνηση αγοράζει χρόνο, για να μπορεί να τραβήξει την ιστορία πιο μακριά». «Το πρόβλημα είναι αυτοί που έδωσαν την εντολή για να μπαζωθεί ο χώρος. Και αυτή η εντολή οδηγεί στο Μαξίμου», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.