ΕΛΛΑΔΑ

Πλήθος αντιδράσεων

Κουτσούμπας: Viral η αναφορά στους «sugar daddies» για τα δίδακτρα στα ΑΕΙ

Πλήθος αντιδράσεων αλλά και αναφορές στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση για τους sugar daddies και τα δίδακτρα των μη κρατικών ΑΕΙ.

Ένας πλούσιος μεγαλύτερος άνδρας που δίνει δώρα και χρήματα σε μία αρκετά νεώτερη γυναίκα, συνήθως με αντάλλαγμα το σεξ, είναι ο επίσημος ορισμός του λεξικού της Οξφόρδης για τον όρο «Sugar Daddy», που είχε σήμερα (7.3.2024) την τιμητική του, καθώς καταγράφηκε για πρώτη φορά στα πρακτικά της Ολομέλειας της Βουλής.

Εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς ότι ο όρος χρησιμοποιήθηκε από τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που ανέφερε ότι στις σκανδιναβικές χώρες η επιβολή των διδάκτρων ανάγκασε φοιτήτριες να αναζητήσουν sugar daddies. Κάποιοι άλλοι δεν εξεπλάγησαν τόσο, καθώς έχουν συνηθίσει στις viral ατάκες του κ. Κουτσούμπα, ορισμένες εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε όλα τα κοινά.

Σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση, λέει η ΝΔ

«Πρόκειται για μία κατάπτυστη, απαράδεκτη, σεξιστική και άκρως υποτιμητική για το γυναικείο φύλο δήλωση» τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν εάν αυτή η αθλιότητα είχε ειπωθεί από πολιτικό οποιουδήποτε άλλου χώρου» προσθέτει δε.

Η αναφορά, όπως είναι φυσικό, έκανε τον γύρο και του διαδικτύου. Κάποιοι επιδοκίμασαν τη θέση του κ. Κουτσούμπα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε και ως boomer. Κάποιοι τον αποδοκίμασαν και τον χαρακτήρισαν σεξιστή. Ορισμένοι χρήστες περιορίστηκαν στο να γελάσουν.

Και φυσικά δεν έλειψαν κι αυτοί που θέλησαν αντί απάντησης να αναφερθούν στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ.

Αυτό πάντως που προκάλεσε εντύπωση ήταν ότι η αναφορά των sugar daddies στο Χ (πρώην Twitter), προσέλκυσε το ενδιαφέρον… επίδοξων sugar daddies, που έσπευσαν να στείλουν σε όσους χρησιμοποιούσαν τον όρο μήνυμα παρότρυνσης να επικοινωνήσουν μαζί τους.

«Μάθανε οι Sugar Daddies για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα και αρχίσανε το επιθετικό μάρκετινγκ... Ά ρε #Sugardaddy_Koutsoumpas πόσο μπροστά...», έγραψε ένας χρήστης στο X.

Ένας άλλος μάλλον αγάπησε την αγγλική ορολογία στη Βουλή, ιδιαιτέρως όταν αφορά θέματα των σχέσεων. «Κουτσούμπα πες και friends with benefits να πέσει το τουίτερ», έγραψε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Εγώ πάντως έχω πληροφορίες, ότι ο Μήτσος ο Κουτσούμπας. την κουνάει πολύ γερά την αχλαδιά.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.