ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Νατσιός: Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να γαντζωθεί στην εξουσία

Για σταδιακή εγκατάσταση ενός «γύψου πολυτελείας» στις ζωές μας, έκανε λόγο στην ομιλία του επί του νομοσχεδίου για τις ψηφιακές υπηρεσίες, ο πρόεδρος της ΚΟ Νίκη, Δ. Νατσιός, δηλώνοντας ότι το κόμμα του θα το καταψηφίσει.

Η σημερινή νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης αποτελεί σύμπτωμα ενός ευρύτερου καθεστωτισμού που έχει ως στόχο να ριζώσει στις καρέκλες της εξουσίας, είπε ο κ. Νατσιός, σημειώνοντας ότι «όλα όσα συμβαίνουν σε μια σειρά μειζόνων δημοσίων υποθέσεων, από τα Τέμπη και την επιστολική ψήφο μέχρι την εξωτερική μας πολιτική, πιστοποιούν ότι θα χρησιμοποιήσετε κάθε μέσο, για να γαντζωθείτε στην εξουσία, παριστάνοντας μάλιστα τους δημοκράτες, οι οποίοι μας εξασφαλίζουν το αγαθό της σταθερότητας».

Σύμφωνα με τον κ. Νατσιό, «το σκάνδαλο Ασημακοπούλου ήρθε να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει καμία σοβαρή προστασία των προσωπικών μας δεδομένων» ενώ για την επιστολική ψήφο είπε ότι «μπορεί να διευρύνει τη βάση της δημοκρατίας, αρκεί να ανατεθεί η λειτουργία της σε χέρια εμπιστοσύνης, όχι σε βαποράκια ψηφιακών δεδομένων που φωλιάζουν μέσα στην κυβέρνηση, ούτε σε σκιώδεις εταιρείες πρακτόρων που κτίζουν προεκλογικά προφίλ και επηρεάζουν εκλογές».

Όσο για την υπόθεση της «κτηνώδους δολοφονίας» της άτυχης κοπέλας στους Αγίους Αναργύρους, είπε ότι «ζέχνει και μυρίζει άσχημα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.