ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάνει λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεων Βελόπουλου

Ελλ. Λύση: Προπαγανδιστική εργαλειοποίηση της Εκκλησίας από τη ΝΔ

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω του μηχανισμού μηντιακής προπαγάνδας που διαθέτει, φτάνει στο σημείο να εργαλειοποιεί ακόμα και ιεράρχες, προκειμένου να συκοφαντήσει την Ελληνική Λύση και να διαστρεβλώσει τις δηλώσεις του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος «χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δηλώσεις του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου, ο οποίος "παγιδεύτηκε" και συμμετείχε -ακούσια θέλουμε να πιστεύουμε- σε αυτή την "επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας", διότι κλήθηκε να σχολιάσει διαστρεβλωμένες δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης».

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση επισημαίνει: «H προπαγανδιστική εργαλειοποίηση της Εκκλησίας όμως από τη ΝΔ επιβεβαιώνεται πλήρως από την ακριβή δήλωση από του βήματος της βουλής την οποία παραθέτουμε αυτούσια μαζί με το βίντεο.

ΥΓ. 'Αλλο μπαίνω στον οίκο του Θεού γιατί πιστεύω και άλλο πηγαίνω στον οίκο του Θεού για ψηφοθηρία».

Ακολουθεί η απομαγνητοφώνηση από την ομιλία του κ. Βελόπουλου στην Βουλή όπως την έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο Τύπου της Ελληνικής Λύσης.

Ολομέλεια 24/4/2024

«Θα ήθελα τώρα να κάνω μία έκκληση στους βουλευτές της ΝΔ. Και θα ήθελα να πω και στον πρωθυπουργό να κάνει έκκληση στους δικούς του βουλευτές. Καλό θα είναι, τις άγιες μέρες του Πάσχα, όσοι από εσάς ψηφίσατε εκείνο τον αντιχριστιανικό νόμο, του γάμου των ομοφυλοφίλων, τον υπερψηφίσατε, όσοι τον υπερψηφίσατε, να μην πάτε τις άγιες μέρες του Πάσχα στην Εκκλησία για ψηφοθηρικούς λόγους».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.