ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάβρος κατά Κασσελάκη, Μητσοτάκη, Βελόπουλου…

Επιστολές του Ιησού από τη μία, θαύματα της κολυμβήθρας από την άλλη

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρωτίστως, αλλά και οι κ.κ. Μητσοτάκης και Βελόπουλος βρέθηκαν στο στόχαστρο του Νίκου Ανδρουλάκη, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Kontra αργά χθες το βράδυ.

«Δεν έχω επιλέξει να κάνω τον διασκεδαστή, ούτε να προβάλω με όρους lifestyle την προσωπική μου ζωή», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ‘φωτογραφίζοντας’ ξεκάθαρα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Το να προσπαθούμε μέσα από πλατφόρμες να κάνουμε αίσθηση και επικοινωνιακά σόου, μπορεί να μας κάνει δημοφιλείς και ευχάριστους για λίγο, αλλά σίγουρα δεν μας κάνει χρήσιμους. Και εγώ προτιμώ να είμαι χρήσιμος», συνέχισε, βάζοντας «απέναντι» κυρίως τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τον Κυριάκο  Μητσοτάκη. Και στους δύο, εξάλλου, απέδωσε ‘επικοινωνιακά τρικ’, προκειμένου να αποφύγουν τα δύσκολα θέματα και να …πεταξουν τη μπάλα στην κερκίδα. «Εδώ έχουμε αρχηγό που πουλάει επιστολές του Ιησού», συνέχισε, βάζοντας στο κάδρο και τον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Ο ένας πουλάει επιστολές του Ιησού και ο άλλος επικαλείται θαύματα της κολυμβήθρας», είπε για τον Κυριάκο Βελόπουλο από τη μία και τον Στέφανο Κασσελάκη από την άλλη, οι οποίοι πάντως ηγούνται κομμάτων που δημοσκοπικά κινούνται πολύ κοντά στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.  Ερωτηθείς τέλος, για το ενδεχόμενο να …μιλήσει με τον κ.Κασσελάκη, διερωτήθηκε τι σημαίνει να μιλήσουν και αν θα ανταλλάξουν εμπειρίες για τη βάφτισή τους. «Εμένα με βάφτισαν στο Αρκαλοχώρι στο Ηράκλειο και σύμφωνα με περιγραφές, μετά στην κολυμβήθρα σχηματίστηκε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Ήταν μάλιστα πράσινος, μάλλον γιατί είχαν χρησιμοποιήσει αγουρέλαιο», είπε σε λόγο έμπλεο ειρωνείας, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη σοβαρής και ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης στον τόπο, θυμίζοντας ποιο κόμμα έχει καταφέρει νίκες στην πράξη εις βάρος της ΝΔ και ζητώντας η Δημοκρατική παράταξη να γίνει εκ νέου το αντίβαρο στο σύστημα της ΝΔ…

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.