ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είμαστε το μόνο κόμμα που καταδίκασε απερίφραστα την αποστολή όπλων στην Ουκρανία

Κυρ. Βελόπουλος: Να απολογηθεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός για το έγκλημα των Τεμπών

«Πριν από 10 ημέρες κατήγγειλε η Ελληνική Λύση στο ελληνικό Κοινοβούλιο την ύπαρξη δικογραφίας που η κυρία Κεχαγιά είχε βάλει ουσιαστικά στο αρχείο, ενώ είχε βρει πολιτικούς εμπλεκόμενους, μετά από μήνυση των συγγενών, στο θέμα της συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών», δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Σημείωσε ότι «μετά από 10 ημέρες, λοιπόν, αποφάσισε η κυρία Αδειλίνη να κάνει το αυτονόητο: Να τιμωρήσει την κυρία Κεχαγιά. Το ζήτημα δεν είναι να τιμωρηθεί η κυρία Κεχαγιά, το ζήτημα είναι να τιμωρηθούν οι ένοχοι του εγκλήματος, μετά και τις νέες εξελίξεις, που όπως λέγεται βρέθηκαν και οστά, στον δεύτερο χώρο του κυρίου Πανδρεμένου, νεκρών».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «η κυρία Αδειλίνη πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να κληθεί ακόμη και ο πρωθυπουργός, να απολογηθεί και να δικαιολογηθεί, κατά πόσον είναι συμμέτοχος στο έγκλημα αυτό, αυτός και οι υπουργοί του».

Εξάλλου, αναφερόμενος στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης, ο Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι «είναι λογικό ο πρωθυπουργός να είναι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών και της εισόδου της παράνομης στη χώρα μας. Διότι είναι γνήσιος αντινατιβιστής». Προσέθεσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ουσιαστικά είναι οπαδός του πολύ-πολιτισμού. Θέλει να γεμίσει η Ελλάδα με λαθρομετανάστες και είναι ικανοποιημένος από το γεγονός αυτό».

Για τις δημοσκοπήσεις ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, υποστήριξε ότι «είναι τέτοιος ο πανικός του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στα υπόλοιπα κόμματα από την τρομακτική άνοδο της Ελληνικής Λύσης, που άρχισαν να βάζουν εταιρείες δημοσκοπήσεων να πριονίζουν το όποιο ποσοστό μας. Δεν σχολιάσαμε ποτέ δημοσκοπήσεις. Θα τους πούμε ένα πράγμα: 9 Ιουνίου είναι το ραντεβού με το μέλλον. Και θα λάβουν όλοι το βράδυ των εκλογών το αποτέλεσμα χειρόγραφα. Και αυτό θα είναι τρομακτικό γι' αυτούς και πολύ καλό για εμάς».

Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ότι «ο πρωθυπουργός έχει μπερδέψει τον ενδοτισμό με τον πατριωτισμό. Δηλώνει πατριώτης αλλά συνεχώς ενδίδει στις προκλήσεις της Τουρκίας. Σήμερα μας μίλησε για καλό κλίμα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναρωτήθηκε «ποιο είναι το καλό κλίμα; Αυτό που δεν επιτρέπει στην Ελλάδα να κάνει θαλάσσιο πάρκο στις Κυκλάδες;» και κατέληξε: «Το επαναλαμβάνουμε: Μπερδεύει τον πατριωτισμό με τον ενδοτισμό».

Είμαστε το μόνο κόμμα που καταδίκασε απερίφραστα την αποστολή όπλων στην Ουκρανία

«Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που καταδίκασε απερίφραστα και χωρίς "συμψηφισμούς" την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, χαρακτηρίζοντας την συγκεκριμένη ενέργεια "προδοτική". Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Βουλής, προειδοποίησε όλους τους εμπλεκόμενους που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια και τα εθνικά συμφέροντα με πρόσχημα τη "βοήθεια" στο καθεστώς Ζελένσκι, ότι θα έχουν την τύχη του δικτάτορα Ιωαννίδη», τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κόμματος.

«Η ερώτηση μάλιστα που κατέθεσε ο Κ. Βελόπουλος απαιτώντας την αποκάλυψη του συνόλου των οικονομικών συναλλαγών που συνδέονται με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, έγινε με σκοπό να τεκμηριωθεί πέραν της εθνικής ζημίας και η οικονομική ζημιά που υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο. Πλέον φυσικά της έντονης φημολογίας για "συμφωνίες κάτω από το τραπέζι"», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, επισημαίνει: «Οι συκοφαντικές επιθέσεις λοιπόν από ύποπτους, δήθεν αριστερούς κύκλους, αναφορικά με την κοινοβουλευτική δράση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, δεν είναι προϊόν "άγνοιας" ή "πολιτικής σκοπιμότητας". Αντίθετα ενισχύουν την παρακρατικού τύπου μεθόδευση του "επιτελικού κράτους", να μην δώσει τις απαιτούμενες απαντήσεις για το διαφαινόμενο οικονομικό σκάνδαλο που μόνον η Ελληνική Λύση διερευνά και θα συνεχίσει να το πράττει, έως ότου το σύνολο των εμπλεκομένων να λογοδοτήσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.