ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα drone σε εγκαταστάσεις επιχείρησης

Κρήτη: Προσγείωσαν για δεύτερη φορά στην ίδια επιχείρηση εμπρηστικό μηχανισμό με drone

Σε εγκαταστάσεις της επιχείρησης σε χωριό του Ηρακλείου το νέο περιστατικό, ξημερώματα Μ. Δευτέρας - Ο πρώτος μηχανισμός είχε προσγειωθεί στις εγκαταστάσεις του Ρεθύμνου μερικές ώρες πριν.

Άλλο ένα περιστατικό με το οποίο άγνωστοι δράστες, όπως φαίνεται, επιχειρούν να στείλουν «μήνυμα» στους ιδιοκτήτες επιχείρησης ζωοτροφών που δραστηριοποιούνται σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής προς Μεγάλη Δευτέρα.

Πρόκειται και πάλι για ένα μπουκάλι με εύφλεκτο υλικό, στο οποίο είχε τοποθετηθεί ηλεκτρονικό ρολόι, χωρίς ωστόσο να έχει συνδεθεί, το οποίο προσγειώθηκε με drone στις εγκαταστάσεις της ίδιας εταιρείας στο Μεσοχωριό του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.

Βόμβα drone σε εγκαταστάσεις επιχείρησης

Στο σημείο μετέβη πυροτεχνουργός, ενώ το γεγονός προβληματίζει τόσο ως προς τη συχνότητα, όσο και ως προς την εμμονή των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος μηχανισμός, εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στην έδρα της επιχείρησης, στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου.

Και στις δύο περιπτώσεις, χρησιμοποιήθηκε μια αυτοσχέδια βόμβα τύπου μολότοφ, δηλαδή ένα μπουκάλι που περιείχε πετρέλαιο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.