ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όχι όμως και οι πολίτες...

Σε «εικονική πραγματικότητα» ζει ο πρωθυπουργός

Για «εικονική πραγματικότητα» στην οποία ζει, κόντρα στην οδυνηρή πραγματικότητα την οποία βιώνουν αντίθετα οι Έλληνες πολίτες εξαιτίας των δικών του ως επί το πλείστον πολιτικών, κατηγορούν τον πρωθυπουργό στην Χαριλάου Τρικούπη. Αφορμή, στάθηκαν χθες οι δηλώσεις που έκανε ο ίδιος από τις Βρυξέλλες όπου βρέθηκε, για τον πληθωρισμό.

Τονίζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαβεβαιώσει τους πολίτες τρεις φορές σε διάστημα ενός έτους ότι «τα δύσκολα είναι πίσω μας» σε σχέση με την ακρίβεια, και χθες εντόπισε «ενθαρρυντικές ενδείξεις» στον πληθωρισμό του Μαρτίου, στο ΠΑΣΟΚ αποφάσισαν να θέσουν υπόψη του, όπως λένε, δίνοντας στην πραγματικότητα στη δημοσιότητα, μερικές ...αποθαρρυντικές ενδείξεις σύμφωνα με τη Eurostat. Παρέθεσαν μάλιστα επίσημο πίνακα με την σφραγίδα της Eurostat, όπου φαίνεται ότι ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού στα τρόφιμα στην Ελλάδα ήταν υπερτετραπλάσιος τον Μάρτιο σε σχέση με τον μέσο όρο στην ΕΕ. Θέλησαν έτσι να δείξουν ότι μπορεί στην κυβέρνηση της ΝΔ να επαίρονται για διάφορα ...οικονομικά θαύματα στην χώρα, στην πραγματικότητα όμως, η αγοραστική δύναμη των πολιτών, είναι η δεύτερη από το τέλος στην ΕΕ, πάνω μόνο από τους Βούλγαρους.

Για «εικονική πραγματικότητα» στην οποία ζει όμως ο πρωθυπουργός, μιλούν στην πραγματικότητα και στην ψηφιακή καμπάνια του ΠΑΣΟΚ για την στέγαση, που βγήκε στον ‘αέρα’ προχθές, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μιλήσει για μία στεγαστική κρίση που δεν αφορά τους πολλούς, υποστηρίζοντας ότι επτά στους δέκα Έλληνες έχουν δικό τους σπίτι, ενώ έχει αναφερθεί με κυνικό τρόπο κατά τους ίδιους και στο ότι αυτό που είναι πρόβλημα για κάποιον, εν προκειμένω ένα υψηλό ενοίκιο, είναι έσοδο για κάποιον άλλον. Και όλα αυτά όταν μία οικογένεια, ή ακόμα χειρότερα, ένας φοιτητής, επιβαρύνεται σήμερα με έξοδα αυξημένα κατά 50% σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, σε μία προσπάθεια να ζει σε ένα αξιοπρεπές σπίτι.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Σε μια πράσινη εικονική πραγματικότητα, ζεις εσύ γιδοβοσκέ. Άντε στα τσακίδια ανίκανε φασίστα Ανδρουλάκη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.