ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Τρεις συλλήψεις για εμπορία ανθρώπων και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπορία ανθρώπων και παράνομη κατοχή ταξιδιωτικού εγγράφου κατά περίπτωση σχηματίστηκε σε βάρος τριών ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν αλλοδαπό, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, πραγματοποίησαν επιστάμενες έρευνες σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης για τον εντοπισμό αλλοδαπής γυναίκας, η οποία σύμφωνα με ενημέρωση από το «112» κρατούταν από τον εργοδότη της παρά τη θέλησή της, λόγω αφαίρεσης των ταξιδιωτικών της εγγράφων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η παθούσα εντοπίστηκε στην οικία των συλληφθέντων, όπου προέκυψε ότι είχε μεταφερθεί από τον αλλοδαπό δράστη, στις 27 Μαρτίου μέσω του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Ορμενίου. Από την έρευνα προέκυψε ότι η γυναίκα παραδόθηκε στους δύο ημεδαπούς έναντι προσυμφωνηθέντος χρηματικού ποσού με σκοπό την παροχή εργασίας στην οικία τους και τέλεση γάμου με τον τρίτο συλληφθέντα.

Στην κατοχή του ενός ημεδαπού δράστη βρέθηκε το δελτίο ταυτότητας της παθούσας, το οποίο της αποδόθηκε από τον ίδιο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.