ΕΛΛΑΔΑ

Δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών

Εξιχνιάστηκαν απάτες με «μαϊμού» αγγελίες και χορήγηση επιδόματος

Με διαφορετικούς τρόπους εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες στην Κίσσαμο Χανίων και σε διάφορες άλλες περιοχές της χώρας δυο επιτήδειοι, που αναρτούσαν αγγελίες για την πώληση οχημάτων ή τους τηλεφωνούσαν παριστάνοντας τους λογιστές με το πρόσχημα ότι δικαιούνται κρατικό επίδομα.

Όπως αποκαλύφθηκε από την προανάκριση που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Κισσάμου, οι δράστες είχαν πείσει τα θύματα να καταβάλλουν διάφορα χρηματικά ποσά σε λογαριασμό τράπεζας, είτε για να αγοράσουν το όχημα που υποτίθεται ότι πωλούσαν, ή για να τους καταβληθεί το επίδομα του Market pass. Στη συνέχεια, "σήκωναν" τα χρήματα από τραπεζικά καταστήματα.

Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν τέσσερις απάτες που είχαν γίνει τον περασμένο Φεβρουάριο και εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας δυο Ελλήνων που είναι δικαιούχοι των τραπεζικών λογαριασμών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.