ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε την ανακοίνωση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: H απολογία Αυγενάκη για τις κυβερνητικές επιλογές της ΝΔ δεν πείθει

Με ανακοίνωση του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης απάντησε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην κυβέρνηση και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«”Η ιστορία αρχίζει από μένα” θα έπρεπε να είναι ο τίτλος του “ κομματικού” Δελτίου Τύπου που εξέδωσε στις 10/05/2024 το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με το οποίο ο κ. Αυγενάκης “ αδειάζει” τους προκατόχους του υπουργούς (κ.κ. Γεωργαντά, Λιβανό και Βορίδη) των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και προσθέτει: «Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, αναγνωρίζει την ανάγκη “ για εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ και αντιμετώπιση σε μόνιμη και υγιή βάση των συσσωρευμένων προβλημάτων που προέκυψαν από παρελθόντα έτη”, ότι “ ο ΟΠΕΚΕΠΕ ήταν υποχείριο κομματικών εντολών και προσωπικών επιλογών” και καταλήγει ότι επιτέλους “ ... ο ΟΠΕΚΕΠΕ εκσυγχρονίζεται ώστε να λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια και δικαιοσύνη και μέσα στο πλαίσιο και τους κανόνες της ΕΕ”.

Κύριε Υπουργέ, μήπως ξεχάσατε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια κυβερνά η Νέα Δημοκρατία;

Κύριε Αυγενάκη, η απολογία σας για τις κυβερνητικές επιλογές του κόμματός σας, δεν πείθει και δεν λειτουργεί σαν “ κολυμβήθρα του Σιλωάμ” που σας εξαγνίζει από τη συνολική ευθύνη για την κακοδιαχείριση του Οργανισμού Πληρωμών και την αποτυχία της πολιτικής σας στον αγροτικό τομέα», υπογραμμίζει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην ανακοίνωσή του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.