ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος δωρεάν εκπαίδευσης σε ψηφιακές δεξιότητες για επιχειρήσεις

COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program: 2.800 επαγγελματίες εκπαιδεύτηκαν σε νέα ψηφιακά εργαλεία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος δωρεάν εκπαίδευσης για επιχειρήσεις COSMOTE GROW YOUR BUSINESSCertification Program. Πρόκειται για ένα online εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο σχεδιάστηκε από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την COSMOTE, και παρέχει δωρεάν, πιστοποιημένη εκπαίδευση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζομένους τους, καθώς και σε ελεύθερους επαγγελματίες, πάνω σε σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία.

Στους δύο κύκλους του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS - Certification Program, οι οποίοι αποτελούνται από 10 θεματικές ενότητες ο κάθε ένας, συμμετείχαν 2.800 επαγγελματίες από διάφορους κλάδους και περιοχές της Ελλάδας. Συνολικά δόθηκαν -κατόπιν διαδικασίας online αξιολόγησης- πάνω από 16.000 βεβαιώσεις παρακολούθησης επιμέρους μαθημάτων και 1.000 πιστοποιητικά κατάρτισης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για όσους ολοκλήρωσαν επιτυχώς όλα τα μαθήματα.

Με την πρωτοβουλία COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, από το 2017, περισσότερες από 90.000 επιχειρήσεις έχουν ωφεληθεί, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 90 ημερίδες και σεμινάρια,  ψηφιακά και δια ζώσης. Τελευταία προσθήκη αποτελεί το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST, μια νέα σειρά podcast που προσφέρει πρακτικές γνώσεις και εργαλεία στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στο ψηφιακό τους ταξίδι, μέσα από ένα κανάλι επικοινωνίας που προσφέρει ευελιξία και ευκολία στη δωρεάν μάθηση.

Ενδεικτικά, οι θεματικές ενότητες που έχει ήδη καλύψει το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS αφορούν: Customer Experience, Digital Skills, Digital Presence, eCommerce, Digital marketing Plan, Social media, Usability & Content Marketing, Logistics, Pricing, Συστήματα ERP, CRΜ, Email Marketing, Search Engines, ΙΟΤ Business Analytics, AI, Βιώσιμη Ανάπτυξη και ESG, Remote Collaboration.

Στο σύγχρονο, διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, η COSMOTE παραμένει ο κατεξοχήν εξειδικευμένος συνεργάτης στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, προσφέροντας εκπαίδευση, καθοδήγηση και καινοτόμες λύσεις για την ισότιμη συμμετοχή τους στις απαιτήσεις της σύγχρονης ψηφιακής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.