ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ιδεολογία μας είναι ο υγιής πατριωτισμός

Δ. Νατσιός: Η Νίκη είναι κίνημα δημοκρατικό και πατριωτικό

«Η Νίκη είναι κίνημα, δημοκρατικό και πατριωτικό, το οποίο ξεκίνησε από τα σπλάχνα του λαού, κυρίως γιατί τα μεγάλα κόμματα κατέστρεψαν την Ελλάδα και οδήγησαν το λαό μας σε αδιέξοδο και απόγνωση. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των μελών της Νίκης είναι ο πόνος για την κατάπτωσή μας, η πίστη στο Χριστό, η αγάπη στην πατρίδα και η προσήλωση στις αξίες της ρωμιοσύνης, της ελληνορθόδοξης ταυτότητας. Δύναμη μας δεν είναι τα χρήματα, τα οποία δεν υπάρχουν, αλλά η ειλικρίνεια, η καθαρότητα, ο Θεός και ο λαός, που μας εμπιστεύτηκε να είμαστε στη Βουλή».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός κατά τη σημερινή διακαναλική συνέντευξη ενόψει των ευρωεκλογών.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι συχνά η Νίκη αναφέρεται ως «ακροδεξιό» κόμμα, ο κ. Νατσιός απάντησε:

«Η παρουσία μας στη Βουλή έχει διαγράψει οποιαδήποτε υπόνοια. Η πραότητα, η σοβαρότητα, η αναφορά σε θέματα που βασανίζουν τον ελληνικό λαό, η παρουσία μας, κυρίως στη Βουλή, απέδειξε και στους πιο καχύποπτους, ότι η Νίκη δεν δέχεται τέτοιο διαχωρισμό και απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

Αν ήταν ακροδεξιοί ο Κολοκοτρώνης, ο Παύλος Μελάς και ο Γρηγόρης Αυξεντίου, τότε στοιχίζομαι πίσω από αυτούς.

Η ιδεολογία μας είναι ο υγιής πατριωτισμός. Ο σεβασμός στον πολίτη, η προσήλωση στην παράδοση, στην οικογένεια, το φιλότιμο, η αξιοπρέπεια, και η εντιμότητα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.