ΠΑΣΟΚ

Άρθρο Παπανδρέου, δήλωση από Βενιζέλο

Κώστας Σημίτης: Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ ανάχωμα στην ακροδεξιά

Σε ψήφο στο ΠΑΣΟΚ καλεί ο Κώστας Σημίτης, πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος.

«Οι εκλογές της Κυριακής είναι κρίσιμες για το μέλλον της Ευρώπης. Η συμμετοχή μας σε αυτές είναι πράξη ατομικής ευθύνης για το μέλλον της χώρας μας», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση.

«Είναι κρίσιμες για τη διασφάλιση της προοδευτικής κατεύθυνση της Ευρώπης. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ συμβάλλει σε ένα ισχυρό Σοσιαλδημοκρατικό ανάχωμα στην επίθεση της ακροδεξιάς».

Υπενθυμίζεται ότι υπέρ της στήριξης στο ΠΑΣΟΚ εκφράστηκε με συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του σάιτ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην πρόεδρος του κόμματος, ενώ στην ανάγκη ψήφου στο ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε με άρθρο του και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος -και βουλευτής του σήμερα- Γιώργος Παπανδρέου.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τον έχω χεσμένο και τον Αβουρή τον αρχιερέα της διαπλοκής και εσένα Μπόγδη. Έτσι και αλλιώς σε λίγο θα είστε αγγελόσκονη και οι δύό σας.

  2. Εξηγησε μας κάποτε γιατί σε έπιασε η τσιμπίδα της διακυβερνησης του….Αβουρή ;
    Άλλωστε μας είχες δηλώσει ότι πριν σε πιάσουν. Για ότι έκανες Ήσουν με το ΠΑΣΟΚ !
    Θα μαε $ωσεις τος λεπτομε4ιες. Ή θα δο6λδσψουν οι κατηγορίες που εσχ38ς σ6λρξει όλο αυτό το διάστημα ;

  3. Ο ελιάς. Ο γιός του δάκου. Ο Ααρών Αβουρής. Αυτός που κατέστρεψε την Ελλάδα. Και κάποιοι σαν τον φασίστα Δημοσθένη Μπόγδη, θαυμάζουν αυτόν τον οικονομικό και πολιτικό εγκληματία. Παλιάνθρωπε Σημίτη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.