ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωσε επίσημα

Ο Μάκης Γκαγκάτσης και επίσημα υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΕΠΟ.

Η πρώτη υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που είναι προγραμματισμένες για τις 22 Ιουλίου, είναι γεγονός.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης ανακοίνωσε σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Makedonia Palace ότι θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκπρόσωποι 38 ποδοσφαιρικών Ενώσεων, δείγμα της δυναμικής που έχει η υποψηφιότητα του με τον ίδιο να δηλώνει:

«Θεωρώ ότι πάνω από 50 μέλη της συνέλευσης (εκλέκτορες) θα στηρίξουν την προσπάθεια μας και η σημερινή εκδήλωση δείχνει το δρόμο προς τη νίκη στις 22 Ιουλίου.

Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν κριθεί, είναι μια συγκέντρωση νίκης, αλλά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να έχουμε τάσεις έπαρσης και αλαζονείας. Όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να πάμε στο επόμενο βήμα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έδειξε το δρόμο και μίλησε για τον νέο αρχιδιαιτητή και τον CEO της ΕΠΟ. Παρών ήταν στην εκδήλωση κι ο μπαμπάς του Βασίλης Γκαγκάτσης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την προεδρία της ΕΠΟ, όταν η Εθνική μας πήρε το Euro το 2004.

Για τον νέο αρχιδιαιτητή είπε ότι με το που θα εκλεγεί θα απευθυνθεί στην UEFA και στον υπεύθυνο διαιτησίας κ. Ροσέτι για να υποδείξουν τον καταλληλότερο. Για τον νέο CEO υποστήριξε ότι θα προκύψει μέσα από διεθνή διαγωνισμό

«Δεν θέλουμε να ακούει κάποιος τη λέξη ΕΠΟ και να... στρίβει. Δεν θέλουμε να γίνεται τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο. Σήμερα ήταν μια συγκέντρωση νίκης. Έχουμε ήδη 39 ψήφους και μία ακόμα Ένωση και τις μισές ΠΑΕ της Super League, αλλά και 4-5 Ενώσεις που μας στηρίζουν!

Δεν έχει σημασία αν έχουμε αντιπάλους, όλους τους αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Ακόμα και όσοι δεν είναι εδώ, είναι συνάδελφοι μας.

Είμαι περήφανος που θα υπηρετήσω μαζί σας το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, που θα έχουν όλοι συμφέρον.
Ώρα να πάμε μπροστά!».

Κι αυτό που απομένει να μάθουμε τις επόμενες ημέρες είναι το αν όντως ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, θα είναι ο αντίπαλος του.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.