ΕΛΛΑΔΑ

Αποδείχτηκε και υπαίτιος πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει τον Αύγουστο του 2022

Συνελήφθη και ομολόγησε εμπρησμό στο Δομοκό Φθιώτιδας

Αποκαλύφθηκε ότι είχε προσπαθήσει να κάψει την ίδια περιοχή και πριν από δυο χρόνια.

Πολύ γρήγορα έφτασαν οι αρχές στα ίχνη του εμπρηστή που προκάλεσε πυρκαγιά από πρόθεση σε μια αγροτική έκταση στην περιοχή Πετρωτό του δήμου Δομοκού την Πέμπτη και τον συνέλαβαν το ίδιο βράδυ. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι είχε προσπαθήσει να κάψει την ίδια περιοχή και πριν από δυο χρόνια.

Ο δράστης προσήχθη αρχικά ως ύποπτος από τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και, κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αποδείχθηκε ότι ήταν ο υπαίτιος της πυρκαγιάς που δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Όμως, στη συνέχεια ομολόγησε ότι εκείνος είχε προκαλέσει τη μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στις 8 Αυγούστου 2022 σε δάσος στην ίδια περιοχή, η οποία μαινόταν επί δυο 24ωρα και αποτέφρωσε 2.500 στρέμματα δασικής έκτασης. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του απήγγειλε κατηγορία για εμπρησμό από δόλο κατ’ εξακολούθηση, τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή την Δευτέρα και διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.