ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Μητσοτάκη στην Κρήτη;

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρωθυπουργό ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων και «σκληρό» -υποτίθεται- στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Καλογερής, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά.

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ -το όχι και τόσο μακρινό 2015-, Νίκος Καλογερής, ανέβηκε στην εξέδρα και υποδέχθηκε με «πολλή χαρά τον συντοπίτη Κυριάκο Μητσοτάκη» ενώ δεν περιορίστηκε στα βασικά ως αντιπεριφερειάρχης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, αλλά έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είμαστε μαζί του και τον στηρίζουμε».

Θα περίμενε κανείς να δείξει λιγότερο ενθουσιασμό από την πλευρά του, όντας «σκληρός Πασόκος». Δεν είναι μεμπτή η παρουσία του, ούτε και το καλωσόρισμα του μιας και είναι αντιπεριφερειάρχης, αλλά ο ίδιος δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιλάμε πλέον για κανονικό προσκύνημα στην οικογένεια Μητσοτάκη…
Αναλυτικά όσα ανέφερε στο… «καλωσόρισμα» του

«Εκ μέρους της περιφέρειας Κρήτης, με πολλή χαρά υποδεχόμαστε εδώ στα Χανιά τον συντοπίτη μας, τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον άνθρωπο τον οποίο υλοποιεί για τα επόμενα χρόνια ένα πρόγραμμα σχεδόν δέκα δισεκατομμυρίων με έργα υποδομής για την Κρήτη μας. Ένα πακέτο έργων το οποίο αν ολοκληρωθεί ξεπερνάμε οριστικά το αναπτυξιακό μας υστέρημα πολλών δεκαετιών επομένως είμαστε μαζί του όσον αφορά αυτή την πορεία τον στηρίζουμε και προσπαθούμε για την καλύτερη υλοποίησή του έτσι ώστε η Κρήτη να μπει στη νέα εποχή ανταγωνιστική χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, εφοδιασμένοι, εξοπλισμένοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κύριε Πρωθυπουργέ καλώς όρισες».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Νικ 9:53 04/06/2024

    Διαγραφή τωρα ..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.