Neo

Τρέμουν στο Μαξίμου για Σαμαρά-Καραμανλή

Σε κατάσταση συναγερμού τελούν στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή την προοπτική συνύπαρξης των δύο εν ζωή πρώην πρωθυπουργών που ανέδειξε η Νέα Δημοκρατία σε μερικές ημέρες, στην παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής θα σπάσουν την σιωπή τους και θα απευθύνουν ομιλίες την Δευτέρα, 1η Ιουλίου, στις 8 το απόγευμα, στο Πολεμικό Μουσείο, παρουσιάζοντας το βιβλίο με τίτλο «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή». Δεν χρειάζεται να έχει κανείς αποκλειστικές πληροφορίες από τα επιτελεία των δύο πρώην πρωθυπουργών για να προεξοφλήσει ότι οι ομιλίες των δύο πρώην πρωθυπουργών θα περιέχουν πολιτικά μηνύματα, τα οποία δεν αποκλείεται να φέρουν σε δύσκολη θέση το μέγαρο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι εδώ και αρκετό καιρό, Καραμανλής και Σαμαράς δεν έχουν ενοχλήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η συνύπαρξη τους και η απόφασή τους να μιλήσουν σηματοδοτεί και το τέλος της περιόδου χάριτος και ανοχής προς τον πρωθυπουργό. Με άλλα λόγια, τώρα θα αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρον το πράγμα…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Η σιωπή του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά έγκειται κυρίως σε έλειψη πολιτικών θέσεων και σε ζήλεια της δύναμης που απέκτησε μέσα στην ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφήνοντας τους σύξυλους στα παλαιοκομματικά τους τερτίπια υπέρ των ρουσφετιών και της υποστήριξης τους στα ειδικά Συμφέροντα .
  Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολούθησε τον δρόμο και το παράδειγμα του Γιώργου Α. Παπανδρέου στην εκλογή του από την βάση στην προεδρεία του κόμματος του .
  ΔΙαφορετικα οι βαρόνοι θα είχαν διορίσει εκεί τον Βαγγέλα τον Μειμαράκη !
  Στην συνέχεια ο Κυριάκος δεν έδειξε την ίδια αποφασιστικότητα και γιαυτό οι Κώστα -καραμανλικοί Αλώνισαν την Δεξιά παράταξη της ΝΔ για ένα πολύ μακρύ διάστημα , που φοβάμαι ότι συνεχίζεται Μέχρι και σήμερα παρόλο που ο ΚΜ ξεπάστρεψε την Προεδρία της Δημοκρατίας μας από τον
 Προκόπη Πουλόπουλο που την απομιζούδε Βαναυσα !
  Να κάτι διαφορετικό και καλύτερο που έκανε ο Κυριάκος από τον Πατέρα του !
  Σας θυμίζω ότι « ο αποστάτης Μητσοτάκης πατήρ » μια ημέρα πριν την Απομάκρυνση του από την Διακυβερνηση το 1992 , έστειλε στον ΠΤΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή , (τον εθνάρχη ,όπως έχουν το θράσος να αποκαλούν μερικοί άσχετοι στην ΝΔ. )
  να υπογράψει ένα προεδρικό διάταγμα.
  Βάση αυτού του προεδρικού διατάγματος δεν έγινε ποτέ η κατεδάφισης της υπέρβασης της οικοδομικής άδειας , την οποία είχα καταγγείλει εγώ ο ίδιος , στο κτίσμα του υπουργού Γιώργου Βουλγαρακη στη οδό Δοξαπατρη στον Λυκαβηττό .
  Έλεγε το προεδρικό διάταγμα εκείνο , ότι επιτρέπεται η μεταφορά οικοδομικού συντελεστού από την ορεινή Ναυπακτία. Στον (άκουσον άκουσον ) Λυκαβηττό και έτσι να μπλοκάρει την θέα προς την Ακρόπολη μιας ολόκληρης περιοχής της Αθήνας .
  Ίσως λοιπόν τώρα που μαθαίνει για ένα τέτοιο τερατούργημα που έκανε ο πατέρας του Κυριάκου με τον τσαμπουκά πρρωην υπουργό Βουλγαρακη. Πάρει θέση να γκρεμιστεί η παρανομία !
  Να διορθωθεί η ήδη καταγεγραμενη παρανομία Κρεμιζοντας έναν ολόκληρο όροφο που έχτισε ο Βουλγαρακης στην τετραώροφο μονοκατοικία του .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.