ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε το βίντεο

Βίντεο Χατζηδάκη στο TikTok: Έντεκα μήνες αλλαγών και μεταρρυθμίσεων στο Υπουργείο Οικονομικών

«Στις παραλίες φέτος θα μπει τάξη - Κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του» αναφέρει ο υπουργός Οικονομίας.

«Από τις εκλογές μέχρι τώρα έχουμε ήδη υλοποιήσει το 50% των προεκλογικών μας δεσμεύσεων στην οικονομία» αναφέρει ο Κωστής Χατζηδάκης σε βίντεο στο TikTοK στο οποίο επισημαίνει τις αλλαγές αλλά και τις μεταρρυμίσεις που έχει ήδη πρωθήσει η κυβέρνηση.

«Αυξήθηκαν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, ανέβηκε το αφορολόγητο για οικογένειες με παιδιά, αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός από €650 στα €830 και ο μέσος μισθός έφτασε τα €1258...Τα νέα είναι πολύ θετικά και για τις αποκρατικοποιήσεις και τις επενδύσεις. Κάναμε 10 αποκρατικοποίησεις σε 10 μήνες με έσοδα για το δημόσιο πάνω από €7 δισ. Είμαστε στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης στην απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων» τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας.

Στην μίνι ανασκόπησή του αναφέρεται επίσης στην επενδυτική βαθμίδα, στις ρυθμίσεις για το σύστημα Iris, τον εξωδικαστικό μηχανισμό και τη μάχη εναντίον της φοροδιαφυγής, για την οποία σημειώνει ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη καθώς μέχρι τώρα έχουν γίνει πάνω από 300.000 διασυνδέσεις pos και ταμειακών.

Καταλήγοντας, διαβεβαιώνει ότι στις παραλίες φέτος θα μπει μια τάξη με το ηλεκτρονικό σύστημα mycoast και με τους ελέγχους που θα γίνονται με drones. «Κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον πάγκο του. Αυτά που λέμε τα εννοούμε» αναφέρει.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.