ΕΛΛΑΔΑ
Αρνείται τις κατηγορίες βιασμού
Στα δικαστήρια για την απολογία του ο κατηγορούμενος για βιασμό 16χρονης στον Κολωνό

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα για να απολογηθεί ο 44χρονος που κατηγορείται για βιασμό κατ'εξακολούθηση 16χρονης στον Κολωνό.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια ενώ, πριν την απολογία του, η 29η τακτική ανακρίτρια θα λάβει καταθέσεις από μάρτυρες υπεράσπισης που προτάθηκαν από τον 44χρονο. Έτσι κατάθεση υπέρ του 44χρονου πρόκειται να δώσουν ο γιος του, η σύντροφος του αγοριού καθώς και η εν διαστάσει σύζυγος του κατηγορούμενου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 44χρονος, που φέρεται να ισχυρίζεται πως είχε σχέση με το ανήλικο κορίτσι, επί δύο μήνες ασκούσε σεξουαλική βία στην 16χρονη την οποία απειλούσε ότι θα βλάψει τους δικούς της.
Οι αλλεπάλληλες πράξεις βιασμού φέρεται να έχουν τελεστεί σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, στην περιοχή του Κολωνού.
Ο 44χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, μετά από καταγγελία του πατέρα της 16χρονης, να κάνει βόλτες με το αυτοκίνητο του έξω από το σπίτι του θύματος το οποίο καλούσε στο τηλέφωνο.

e-πιλογές

Παρουσίασε μέσω του TikTok τις προτεραιότητες της κυβέρνησης
Χατζηδάκης: Το 2025 κάνουμε πράξη 5 βασικές δεσμεύσεις μας
Τον βασικό προγραμματισμό του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το ...
Χτίστηκαν με ελαφρά τούβλα
Με υλικά από τη Ρόδο είναι κατασκευασμένοι οι τρούλοι της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη
Με υλικά από τη Ρόδο έχουν κατασκευαστεί οι τρούλοι του ναού της Αγίας Σοφίας στην ...
Στεγαστικό, αγορά εργασίας και ενέργεια
Έτος σταθμός για το Ταμείο Ανάκαμψης το 2025 - Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις
Σε δύο μεγάλα μέτωπα θα κριθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2025. Το πρώτο ...
Νέος ακαδημαϊκός χάρτης
Τρίμηνο εξελίξεων για την Παιδεία
Περίοδος σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι το πρώτο τρίμηνο του 2025 για τον ...
Πόσο έχουν μεταβληθεί από το 2008 έως σήμερα
Εξοχικά δυο ταχυτήτων - Προκλήσεις, προοπτικές και στρατηγικές ανάπτυξης στις χειμερινές κατοικίες
Η ελληνική αγορά χειμερινών εξοχικών κατοικιών εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ...