Επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Γλυφάδα - 2 νεκροί και ένας τραυματίας
Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή του και ακόμα ένας τραυματίστηκε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 10:00 έξω από κατάστημα στη συμβολή των οδών Μικράς Ασίας και Λευκωσίας.
Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις που πραγματοποιούν έρευνες, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα θύματα είναι κουρδικής καταγωγής ενώ τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι δεν πρόκειται για ένοπλη ληστεία, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από την αιματηρή συμπλοκή να βρίσκονται προσωπικές διαφορές.
Στο σημείο έχουν βρεθεί πάνω από 10 κάλυκες, ενώ η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων.
Την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Η επέκταση του μπόνους παραγωγικότητας είναι το δώρο του 'Αγιου Βασίλη στους ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα