ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Κουτσούμπας: Αυτές οι μέρες δεν πρέπει να βρουν κανέναν μόνο του

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας είπε σήμερα τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην έδρα του κόμματος στον Περισσό.
Ο Δ. Κουτσούμπας τους καλωσόρισε εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ με ευχές για Καλά Χριστούγεννα, αλλά και στην τσακώνικη διάλεκτο με την ευχή "Καούρ εκάνατε καμπζιά. Καλώς ήρθατε παιδιά". Στη συνέχεια σημείωσε τα εξής:
"Αυτές τις ώρες η σκέψη όλων μας βρίσκεται κυρίως στα παιδιά, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, στα θύματα της προσφυγιάς, στους ξενιτεμένους μας, στους ανθρώπους που βιώνουν άσχημες συνθήκες εργασίας, που βιώνουν μια σειρά καθημερινά προβλήματα στην οικογένειά τους, στο επάγγελμά τους, στη ζωή τους.
Αυτές οι χριστουγεννιάτικες μέρες, αυτές οι γιορτές δεν πρέπει να βρουν κανέναν μόνο του. Γι' αυτό το σύνθημα "Ένας για όλους κι όλοι για έναν", είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.
Χρόνια πολλά θα ήθελα να σας ευχηθώ. Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, με δύναμη, με υγεία, ευτυχία. Να είστε καλά!".
Η Παναρκαδική Ομοσπονδία δώρισε στον Δ. Κουτσούμπα ένα καλάθι με προϊόντα της αρκαδικής γης και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, δώρισε στην Ομοσπονδία ένα συλλεκτικό ρόδι φτιαγμένο από τον κεραμίστα Τίμο Χατζηλαγό, ο οποίος το εμπνεύστηκε από το ομώνυμο ποίημα του Δημήτρη Ραβάνη Ρεντή, αφιερωμένο στο ΚΚΕ, το οποίο μελοποίησε ο Θάνος Μικρούτσικος.

e-πιλογές

Παρουσίασε μέσω του TikTok τις προτεραιότητες της κυβέρνησης
Χατζηδάκης: Το 2025 κάνουμε πράξη 5 βασικές δεσμεύσεις μας
Τον βασικό προγραμματισμό του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το ...
Χτίστηκαν με ελαφρά τούβλα
Με υλικά από τη Ρόδο είναι κατασκευασμένοι οι τρούλοι της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη
Με υλικά από τη Ρόδο έχουν κατασκευαστεί οι τρούλοι του ναού της Αγίας Σοφίας στην ...
Στεγαστικό, αγορά εργασίας και ενέργεια
Έτος σταθμός για το Ταμείο Ανάκαμψης το 2025 - Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις
Σε δύο μεγάλα μέτωπα θα κριθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας το 2025. Το πρώτο ...
Νέος ακαδημαϊκός χάρτης
Τρίμηνο εξελίξεων για την Παιδεία
Περίοδος σημαντικών εξελίξεων αναμένεται να είναι το πρώτο τρίμηνο του 2025 για τον ...
Πόσο έχουν μεταβληθεί από το 2008 έως σήμερα
Εξοχικά δυο ταχυτήτων - Προκλήσεις, προοπτικές και στρατηγικές ανάπτυξης στις χειμερινές κατοικίες
Η ελληνική αγορά χειμερινών εξοχικών κατοικιών εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ...