ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πέμπτη στις 12:00 στη Μητρόπολη Αθηνών το τελευταίο αντίο

Κώστας Σημίτης: Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης και Γιαννίτσης, Τσουκαλάς, Βούλγαρης θα εκφωνήσουν επικηδείους

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα είναι μεταξύ των προσώπων που θα εκφωνήσουν επικήδειο κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, επικήδειο θα εκφωνήσουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρώην υπουργός και καθηγητής Τάσος Γιαννίτσης, οι καθηγητές Γιάννης Βούλγαρης και Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Παρέλειψες ν ´αναφερθείς στον Κασηδιάρη σου ή , στην γενέτειρα σου Μαργαρίτα Βερύκιου ……
    Γίνεται αυτό ύστερα από την απόφαση του ιστότοπου να σταματήσει τις αισχρολογίες που γράφει εδώ η ομάδα σας απου τα εξής πολλά μέλη της :
    Την Μαργαρίτα Βερύκιου ;
    Που Έχουν ρεζιλοποιήσει εαυτούς ; ;

  2. Αφιερώνω την ημέρα αυτή στην μακαρίτισσα Μαλβίνα Κάραλη, στον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, στον Βασίλη Ραφαηλίδη, στον Βασίλη Διαμαντόπουλο, στον Ρένο Αποστολίδη, που κυνηγήθηκαν άγρια από το καθεστώς του Κώστα Σημίτη. Την αφιερώνω επίσης στους νεκρούς ήρωες αξιωματικούς των Ιμίων, στους αυτόχειρες του Ελληνικού Χρηματιστηρίου και στους νεκρούς του Εξπρές Σάμαινα. Επιτέλους να ξεβρομίσει ο τόπος.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.