ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Ντοματόσουπα με πένες

  Υλικά 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, λεπτοκομμένο 445 γρ ντοματόσουπα 400 γρ ντομάτα κονκασέ 3 φλ νερό 2 φλ μακαρόνια πένες 1 κ.σ. φρέσκος βασιλικός, λεπτοκομμένος 2 φέτες μπέικον, λεπτοκομμένες παρμεζάνα, για γαρνίρισμα

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Περισσότερα

Γλασαρισμένος σολομός με μέλι, λαχανικά και πορτοκάλι

  Υλικά 4 κ.σ. μέλι 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας 1 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου ξυδιού μουστάρδα 1/4 κ.γ. κόκκινο πιπέρι, λιωμένο 450 γρ σπαράγγια 250 γρ πράσινα φασολάκια, καθαρισμένα 1 μικρό πορτοκάλι, κομμένο

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Περισσότερα

Λουκάνικα με πιπεριές και κρεμμύδια

  Υλικά 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε λωρίδες 1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες 2 μεγάλα γλυκά κρεμμύδια, κομμένα σε λωρίδες 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1/4 κ.γ. μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο φυτικό λάδι 6 λουκάνικα

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Περισσότερα

Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με μπέικον και σως μέλι-βαλσάμικο

  Υλικά 6 φέτες μπέικον 900 γρ λαχανάκια Βρυξελλών κομμένα στη μέση, χωρίς κοτσάνι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι 1 κ.σ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Περισσότερα

Τούρτα σοκολάτας με γλάσο

  Υλικά Για το παντεσπάνι: 330 ml γάλα πλήρες 200 γρ μαύρη σοκολάτα, τεμαχισμένη 65 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γρ αμύγδαλο, τριμμένο 55 γρ σκόνη κακάο 1 γερή κ.γ. μπέικιν πάουντερ 165 βούτυρο ανάλατο, μαλακωμένο 330 γρ

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Περισσότερα

Κέικ μήλου

  Υλικά 125 γρ βούτυρο, τεμαχισμένο 1/2 φλ καστανή ζάχαρη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 2 αβγά 1 φλ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3/4 φλ γάλα 2 μήλα 1/4 φλ μαρμελάδα βερίκοκο κρέμα

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Περισσότερα

Σαλάτα παντζάρι-πορτοκάλι με φέτα και καρύδια

  Υλικά Για το ντρέσινγκ: 3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο 2 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν 2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 κ.γ. μέλι 1/3 φλ ελαιόλαδο αλάτι μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο Για τη σαλάτα: 4 μέτρια

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ Περισσότερα