ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μαύρες φακές

Μία εξαιρετική συνταγή για μαύρες φακές. Υλικά 1 κούπα μαύρες φακές ¼ κούπας κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ½ κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε μικρούς κύβους ½ κίτρινη πιπεριά, κομμένη σε μικρούς κύβους ½ κούπα τυρί Φέτα, θρυμματισμένη ¼ κούπας κόλιανδρο 1-2 κ.σ.

Ζεστή σαλάτα με αρακά

Μία εξαιρετική συνταγή για ζεστή σαλάτα με αρακά. Υλικά 2 κούπες ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη 450 γρ φρέσκος αρακάς 400 γρ ντομάτες κομμένες σε κύβους ½ κούπα ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη,

Αυγολέμονο

Μία εξαιρετική συνταγή για αυγολέμονο. Υλικά 8 κούπες ζωμό κοτόπουλου 1 κούπα ρύζι μακρύκοκκο ή χοντρό κριθαράκι 4 αυγά 3 φρεσκοστυμμένα λεμόνια Χοντρό αλάτι Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Φύλλα μαϊντανού για γαρνίρισμα Εκτέλεση Τοποθετήστε τον ζωμό σε μια κατσαρόλα και σε

Ντολμαδάκια με τζατζίκι από γλυκοκολοκύθα και μέντα

Μία εξαιρετική συνταγή για ντολμαδάκια με τζατζίκι από γλυκοκολοκύθα και μέντα. Υλικά Για τα ντολμαδάκια: ½ κιλό αμπελόφυλλα. ½ κιλό ρύζι καρολίνα 1 κιλό κρεμμύδια ξερά 2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα 1 φλ.

Σουφλέ με μανιτάρια, πατάτες και γιαούρτι

Μία εξαιρετική συνταγή για σουφλέ με μανιτάρια, πατάτες και γιαούρτι. Υλικά 4 πατάτες 500 γρ. μανιτάρια σε φέτες 1 ξερό κρεμμύδι 100 γρ. μπέικον 1 μάτσο φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη 200 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 250

Μπουρεκάκια με κιμά και σάλτσα γιαουρτιού

Μία εξαιρετική συνταγή για μπουρεκάκια με κιμά και σάλτσα γιαουρτιού. Υλικά Για τα μπουρεκάκια: 1 πακέτο ζύμη κουρού 400 γρ. κιμά 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 100 γρ. ντοματάκια κονκασέ 1 ποτήρι κρασί λευκό 200 γρ. φέτα, κομματιασμένη 100 γρ.

Μελιντζανόπιτα με γιαούρτι και γραβιέρα

Μία εξαιρετική συνταγή για μελιντζανόπιτα με γιαούρτι και γραβιέρα. Υλικά 10 χωριάτικα φύλλα για πίτες Για τη γέμιση: 8 τσακώνικες μελιτζάνες ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο 2 αβγά 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 100 γρ. μανούρι, τριμμένο 100 γρ. γραβιέρα