ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Στρείδια ροκφέλερ

Μία εξαιρετική συνταγή για στρείδια ροκφέλερ. Υλικά 24 στρείδια, χωρίς κέλυφος 1/4 φλ βούτυρο 2 σκελίδες σκόρδο, τεμαχισμένες 1/2 φλ φρυγανιά, τριμμένη 2 φλ baby σπανάκι, χοντροκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα 2 κ.σ. σέλερι, σε μικρά κυβάκια 2 κ.σ. λικέρ

Μάφινς πατάτας ογκρατέν

Μία εξαιρετική συνταγή για μάφινς πατάτας ογκρατέν. Υλικά 2 κ.σ. βούτυρο 3 σκελίδες σκόρδο,  λιωμένες 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3/4 φλ γάλα 1/2 φλ παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι, κατά βούληση μαύρο πιπέρι, τριμμένο, κατά βούληση 2 μεγάλες πατάτες,

Βρώμη με καραμελωμένη μπανάνα

Μία εξαιρετική συνταγή για βρώμη με καραμελωμένη μπανάνα. Υλικά 1 φλ βρώμη 3 μπανάνες, σε φέτες 1/4 φλ λάδι καρύδας 1/4 φλ σιρόπι σφενδάμου μια πρέζα κανέλα λίγη βανίλια θαλασσινό αλάτι, για γαρνιτούρα σταγόνες σοκολάτας, για γαρνιτούρα Εκτέλεση

Κροστίνι με αχλάδι, καρύδι και ρικότα

Μία εξαιρετική συνταγή για κροστίνι με αχλάδι, καρύδι και ρικότα. Υλικά Για τα κροστίνι: 1/2 μπαγκέτα 2 κ.σ. ελαιόλαδο χοντρό αλάτι πιπέρι, τριμμένο Για την επικάλυψη: 1 1/4 φλ τυρί ρικότα αχλάδια, σε φέτες καρύδια, τεμαχισμένα θαλασσινό αλάτι

Τηγανητοί κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυρί

Μία εξαιρετική συνταγή για τηγανητοί κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυρί. Υλικά 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλ. νερό ανθρακούχο ¾ κ.γ. χοντρό αλάτι + επιπλέον, για τη γεύση 1/3 φλ. (60 γρ.) κατσικίσιο τυρί, σε θερμοκρασία

Ψητά σύκα με μασκαρπόνε

Μία εξαιρετική συνταγή για ψητά σύκα με μασκαρπόνε. Υλικά 8 σύκα, κομμένα στη μέση 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη 2 κ.γ. κανέλα 2 κ.σ. χυμός πορτοκαλιού 2 λουλούδια γλυκάνισου κρακεράκια για το σερβίρισμα Για το

Αβοκάντο γεμιστά με τονοσαλάτα

Μία εξαιρετική συνταγή για αβοκάντο γεμιστά με τονοσαλάτα. Υλικά 1 κονσέρβα τόνου (σε νερό) 2 ώριμα αβοκάντο 1 ½ κ.γ. κύμινο 1 ½ κ.γ. μουστάρδα 1 κ.σ. ταχίνι ¼ φλ. κόκκινο κρεμμύδι, σε καρέ ¼ μαϊντανός, ψιλοκομμένος ¼