ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Μπανάνες με ρούμι, καστανή ζάχαρη και παγωτό

Εύκολη συνταγή για μπανάνες με ρούμι, καστανή ζάχαρη και παγωτό. Υλικά 100 γρ. φρέσκο βούτυρο 6 μεγάλες μπανάνες 6 κ.γ. καστανή ζάχαρη 150ml ρούμι 600 γρ. παγωτό βανίλια φρέσκος δυόσμος, για γαρνίρισμα

Κοτοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού και κάρυ

Μία εύκολη συνταγή κοτοσαλάτας με σάλτσα γιαουρτιού και κάρυ. Υλικά Για τη σαλάτα: 4 στήθη κοτόπουλο, ψημένα σε γκριλιέρα 100 γρ. κρουτόν 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 ντομάτες, κομμένες σε χοντρές φέτες 300 γρ. φύλλα μαρουλιού, χοντροκομμένα 3

Πράσινες πιπεριές γεμιστές με χοιρινό και ρύζι

Εξαιρετική συνταγή για πράσινες πιπεριές γεμιστές με χοιρινό και ρύζι. Υλικά 12 φρέσκες μεγάλες πιπεριές πράσινες, καλά πλυμένες 60 ml ελαιόλαδο 500 γρ. χοιρινό, κατά προτίμηση λαιμός, κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια

Τάρτα με αρακά, γραβιέρα και ντοματίνια

Μία νόστιμη συνταγή για τάρτα με αρακά, γραβιέρα και ντοματίνια. Υλικά 1 έτοιμη ζύμη τάρτας λίγο ελαιόλαδο, για το λάδωμα της ταρτιέρας 750 γρ. αρακάς, κατεψυγμένος 60 ml ελαιόλαδο 4 – 5 κρεμμυδάκια φρέσκα, το λευκό και τρυφερό πράσινο

Λαβράκι με τουρλού λαχανικών

Εκμεταλλευόμαστε τα λαχανικά της εποχής και φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο και θρεπτικό γεύμα. Υλικά 2 ολόκληρα λαβράκια, καθαρισμένα 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες 1 καρότο, τεμαχισμένο σέλινο λίγο αλεύρι ½ φλ. λευκό κρασί 1 ώριμη ντομάτα,

Ντοματόρυζο με βασιλικό και φέτα

Το απόλυτο ελληνικό ριζότο του καλοκαιριού! Υλικά 50 ml ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και ολόκληρες ½ κ.σ. ντοματοπελτές 350 γρ.ρύζι Καρολίνα 3 ώριμες μέτριες ντομάτες, χοντροτριμμένες 500 ml νερό αλάτι, κατά βούληση