ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Φιλέτο τσιπούρας με σάλτσα μαγιονέζας-μαϊντανού και πικάντικο πουρέ

Μία εξαιρετική συνταγή για φιλέτο τσιπούρας με σάλτσα μαγιονέζας-μαϊντανού και πικάντικο πουρέ. Υλικά Για τη σάλτσα μαγιονέζας-μαϊντανού: 3 κ.σ. μαγιονέζα αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, κατά βούληση

Τορτελίνια με μανιτάρια, σάλτσα ροκφόρ και ξηρούς καρπούς

Μία εξαιρετική συνταγή για τορτελίνια με μανιτάρια, σάλτσα ροκφόρ και ξηρούς καρπούς. Υλικά 500 γρ. τορτελίνια με τυρί 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο, πολτοποιημένη 100

Ατομικά cheesecakes με άρωμα πορτοκαλιού

Μία εξαιρετική συνταγή για ατομικά cheesecakes με άρωμα πορτοκαλιού. Υλικά Για τη βάση: 3 φλ. μπισκότα, τύπου digestive, θρυμματισμένα σε σκόνη 5 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο 1 πορτοκάλι, το ξύσμα Για τη γέμιση: 1 φλ. κρέμα γάλακτος, χτυπημένη 400

Τηγανητό ρύζι με κιμά και λαχανικά

Μία εξαιρετική συνταγή για τηγανητό ρύζι με κιμά και λαχανικά. Υλικά 3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 αβγά 400 γρ. κιμά, χοιρινό 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη ½ φλ. κρασί λευκό, ξηρό αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, κατά βούληση

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σπαράγγια και κρέμα βαλσάμικου

Μία εξαιρετική συνταγή για μοσχαρίσιο φιλέτο με σπαράγγια και κρέμα βαλσάμικου. Υλικά Για το  μοσχαρίσιο φιλέτο: 2 μοσχαρίσια φιλέτα (350 γρ. / φιλέτο) 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου + επιπλέον, για γαρνιτούρα 1

Γιουβαρλάκια κοκκινιστά

Μία εξαιρετική συνταγή για γιουβαρλάκια κοκκινιστά. Υλικά 1 κρεμμύδι, τριμμένο 1 αβγό 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 καρότο, τριμμένο ½ φλ. ελαιόλαδο 1/3 κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, κατά βούληση 350 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ. κιμάς χοιρινός