ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Semifreddo σοκολάτας με κρέμα γκανάζ και φιστίκια Αιγίνης

Μία εξαιρετική συνταγή για semifreddo σοκολάτας με κρέμα γκανάζ και φιστίκια Αιγίνης. Υλικά Για το παγωτό: 250 γρ. κουβερτούρα ½ φλ. ζάχαρη 3 αβγά, μεγάλα + 2 κρόκους μία πρέζα αλάτι 2

Σουβλάκια κοτόπουλο μαριναρισμένα σε αρωματικά μπαχαρικά

Μία εξαιρετική συνταγή για σουβλάκια κοτόπουλο μαριναρισμένα σε αρωματικά μπαχαρικά. Υλικά 3 φιλέτα κοτόπουλο Για τη μαρινάδα: 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, κατά βούληση πιπέρι, κατά βούληση

Λεμονάτες πατάτες φούρνου με χωριάτικα λουκάνικα

Μία εξαιρετική συνταγή για λεμονάτες πατάτες φούρνου με χωριάτικα λουκάνικα. Υλικά 1 ½ κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε μεγάλα κομμάτια 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκόρδο, πολτοποιημένο 2 λεμόνια, χυμό 2 κ.σ.

Δροσιστικό κοκτέιλ ανανά χωρίς αλκοόλ

Μία εξαιρετική συνταγή για δροσιστικό κοκτέιλ ανανά χωρίς αλκοόλ. Υλικά 1 ανανά, καθαρισμένο και τεμαχισμένο 2 φλ. χυμός σταφύλι, φυσικός ½ ματσάκι δυόσμο, φρέσκο ½ μοσχολέμονο, χυμό 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη 2 φλ. σόδα, αναψυκτικό ή εναλλακτικά λεμονάδα

Κρεμ μπρουλέ με ελληνικό καφέ

Μία εξαιρετική συνταγή για κρεμ μπρουλέ με ελληνικό καφέ. Υλικά 3 φλιτζ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 1/2 φλιτζ. γάλα 1/3 φλιτζ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. ελληνικό καφέ έτοιμο σουρωμένο 4 αβγά 4 κρόκοι αυγών 1/2 φλιτζ. μαύρη ζάχαρη Εκτέλεση

Μάφινς με φρέσκα σύκα και κανέλα

Μία εξαιρετική συνταγή για μάφινς με φρέσκα σύκα και κανέλα. Υλικά 200 γρ. σύκα, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο επιπλέον, για πασπάλισμα 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 100 γρ. ζάχαρη καστανή μία