ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Σπαγγέτι με λουκάνικο και λιαστές ντομάτες Τήνου

Μια πολύ νόστιμη και απλή συνταγή με μακαρόνια που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι! 45 ΛΕΠΤΑ | ΕΥΚΟΛΟ Υλικά (για 6 άτομα) 1 πακέτο σπαγγέτι 300γρ. λουκάνικο Τήνου 4 κουτ. σούπας έξτρα

Κοτόπουλο με μπάμιες

Ένα διαχρονικό φαγητό που αρέσει κυρίως σε όσους αγαπάνε τις μπάμιες! Υλικά 1 κοτόπουλο κομμένο σε 4 μερίδες (2 μπούτι, 2 στήθος) 800γρ. μπάμιες 800γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες, σε μικρούς κύβους 300γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρο 1 φύλλο

Σοκολατένιος χαλβάς

Επειδή η σοκολάτα μάς φτιάχνει τη διάθεση, ο χαλβάς σε αυτή τη νόστιμη συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη σερβίρεται σοκολατένιος με αχλάδια ελαφρώς καραμελωμένα. Υλικά για 1 φόρμα 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο 2 νεροπότηρα σιμιγδάλι χοντρό 3 νεροπότηρα ζάχαρη 4 νεροπότηρα νερό

Πάνκεϊκ και κοκτέιλ από σύκα εποχής

Εκμεταλλευόμαστε τα φρούτα εποχής, όπως τα ολόφρεσκα σύκα και δημιουργούμε συνταγές για νόστιμα brunch. Μία εξαιρετική συνταγή από τον Γιώργο Δημητρακόπουλο, chef de cuisine στην εταιρία Jacques Lafargues Traiteur στη Λιόν. Pancakes με μαρμελάδα σύκο 20 ΛΕΠΤΑ •

Τσάτνεϊ ντομάτας και πιπεριάς

Μία εξαιρετική συνταγή από τον Γιώργο Δημητρακόπουλο, chef de cuisine στην εταιρία Jacques Lafargues Traiteur στη Λιόν. 1 ΩΡΑ • ΕΥΚΟΛΟ • ΓΙΑ 1 ΒΑΖΑΚΙ 500 ΓΡ. Υλικά 6 κόκκινες στρογγυλές πιπεριές 2 κιλά ντομάτες 6 κ.σ. ηλιέλαιο

Δροσερή σαλάτα με πεπόνι και γαρίδες

Όσο ακόμα βρίσκουμε πεπόνια θα τα εκμεταλλευτούμε για τη γλύκα τους και τη δροσιά τους! Υλικά 30 μπαλίτσες από το ψαχνό ενός άγουρου πεπονιού τις οποίες θα βγάλετε με το ειδικό εργαλείο 20 γαριδούλες μικρές βρασμένες σε αλμυρό