ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Δροσερή τούρτα πορτοκαλιού

    Υλικά 30-40 μπισκότα σαβουαγιάρ 3 αυγά (χωρισμένα κρόκους-ασπράδια) 75 ζάχαρη 6 σφηνάκια λικέρ-πορτοκάλι (Grand Marnier) 500 γρ. τυρί μασκαρπόνε 1 φακελ. βανίλια 100ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι ξύσμα από 1 πορτοκάλι 3-4 πορτοκάλια (σε φιλετάκια) φυλλαράκια βασιλικού για γαρνίρισμα

Μακαρονοσαλάτα με φρέσκο καλαμπόκι και παρμεζάνα

Υλικά συνταγής 3 φρέσκα καλαμπόκια 50 γρ. βούτυρο 1 καυτερή πιπεριά 1 λάιμ χυμό και ξύσμα ανθό αλατιού φρεσκοτριμμένο πιπέρι 150 γρ. ψιλοτριμμένη παρμεζάνα Για τη μακαρονοσαλάτα 2 φλ. βρασμένα μικρά ζυμαρικά,

Ακαταμάχητη σπιτική Black Forest

Υλικά 2 κουτιά μπισκότα Soft Kings Σοκολάτα 2 κουτιά τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια 250gr/καθένα 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα Γλυκό του κουταλιού Βύσσινο (φυσικά αν είναι χειροποίητο κερδίζουμε πόντους) Τρούφα Σοκολάτας Μπαλάκια Maltisers Σαντιγύ Εκτέλεση Σε ένα πυρέξ στρώνουμε τα

Μύδια γεμιστά πολίτικα

• Προετοιμασία: 40 λεπτά • Μαγείρεμα: 50 λεπτά • Μερίδες: 4 Υλικά • μύδια (με το κέλυφος) 24 μεγάλα • κρασί λίγο, για το άχνισμα των μυδιών • κουκουνάρια 30 γρ. • ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι • κρεμμύδια 5 μέτρια, ψιλοκομμένα

Μακαρονάδα με ψητά ντοματίνια, βότανα και ξυνομυζήθρα Πάρου

Υλικά Για τα ψητά ντοματίνια 300 γρ. ντοματίνια 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο λίγα ψιλοκομμένα φρέσκα βότανα (δυόσμος, θυμάρι, φρέσκια ρίγανη) ανθός αλατιού φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη μακαρονάδα

Εύκολη ντοματόσουπα βελουτέ

Το συγκεκριμένο πιάτο μπορεί να αποτελέσει από μόνο του ένα χορταστικό αλλά και ελαφρύ καλοκαιρινό δείπνο, με τη συνοδεία φρυγανισμένου ψωμιού με μυρωδικά ή να σερβιριστεί ως πρώτο πιάτο στο μεσημερινό γεύμα. Πρόκειται για ένα πιάτο που δεν